IT Efficiency / Sustainability — February 26, 2016 at 2:58 pm

Canon Europe anunță lansarea suitei uniFLOW 5.4, care oferă noi capabilități de scanare și imprimare pentru firme

by

CanonCanon Europe, lider mondial în domeniul soluțiilor de imagistică, anunță lansarea celei mai noi versiuni a soft-ului său premiat uniFLOW de management integrat pentru imprimare și scanare în rețea, ce aduce câteva noi funcții puternice, create pentru a ajuta firmele să-și îmbunătățească semnificativ fluxurile de lucru cu documente, să mențină sub control costurile și să-și folosească potențialul creativ.

uniFLOW 5.4 aduce adăugiri platformei deja puternice de la Canon, gândită pentru a administra flote de imprimante diverse și a oferi firmelor un flux de lucru de imprimare și scanare intuitiv. Acesta face posibile imprimarea și scanarea de pe orice PC sau dispozitiv mobil către orice imprimantă cu uniFLOW din rețea, menținând în același timp un standard înalt de securitate și un control de neegalat al costurilor de imprimare.

Revoluția fluxurilor de lucru cu documente.

uniFLOW 5.4 introduce o interfață îmbunătățită de scanare, ce funcționează acum atât pe scanerele de documente Canon ScanFront, cât și pe multifuncționalele Canon imageRUNNER ADVANCE. Utilizatorii pot scana direct pe platforme de stocare de documente, precum SharePoint și OneDrive de la Microsoft, sau pot introduce fișierele în fluxurile de lucru ale proceselor de business, precum Therefore, pentru o procesare mai rapidă și mai sigură a documentelor.

Au fost adăugate și câteva noi funcții pentru asistența mediilor de lucru mobile și flexibile. Profilurile de utilizatori pot fi configurate în așa fel încât un utilizator să aibă acces facil la opțiuni personalizate nevoilor sale specifice, care sunt sincronizate cu toate dispozitivele din rețea. Imprimarea de pe dispozitive mobile a fost semnificativ îmbunătățită, datorită abilității de a schimba opțiunile de finisare direct de pe dispozitiv, întărind și mai mult punctele forte ale uniFLOW ca platformă pentru medii de lucru flexibile.

Control unic al afacerii.

O provocare-cheie a fiecărei firme este menținerea unei evidențe detaliate a costurilor, precum și maximizarea eficienței și productivității serviciilor. uniFLOW permite administrarea la nivel central a unei flote de imprimante, raportând nivelul de utilizare și costurile.

uniFLOW 5.4 menține suportul pentru dispozitivele non-Canon din cadrul unei flote de imprimante de origini mixte. Acest lucru face din uniFLOW o unealtă și mai puternică pentru contabilizare, mentenanță și management, chiar și în cadrul unor birouri multiple.

Un proces simplificat de creare și administrare a profilului de preț ușurează atât stabilirea unor costuri precise pentru imprimare pe fiecare aparat, cât și crearea unei structuri de prețuri pentru medii precum cel universitar, spațiile de birouri sau alte medii în care echipele individuale au bugete specifice pentru imprimare.

Managementul utilizatorilor a fost îmbunătățit, incluzând un flux de lucru pentru înregistrarea unei cartele temporare de identitate sau pentru înlocuirea unei cartele vechi direct la aparat. Integrarea uniFLOW cu aplicația iW Secure Audit Manager Express de la Canon oferă măsuri excepționale de securitate pentru identificarea și protejarea informațiilor confidențiale, împiedicând duplicarea documentelor protejate, sau alertând un administrator de securitate dacă sunt recunoscute anumite cuvinte-cheie.

Un nou potențial creative.

uniFLOW 5.4 aduce compatibilitatea cu imprimantele de format mare Océ PlotWave și ColorWave de la Canon, dezvăluind un imens potențial pentru imprimarea creativă într-un mediu de afaceri. Utilizatorii care au nevoie să imprime imagini mari sau documente tehnice o pot face de acum folosind sistemul central uniFLOW deja familiar.

uniFLOW este compatibilă și cu Canon Océ PRISMAdirect, platforma puternică pentru administrarea camerelor de imprimare, folosită pentru a controla gama Canon imagePRESS de imprimate profesionale de producție. Acest lucru înseamnă că o bază de date a utilizatorilor și o structură de bugete uniFLOW pot fi integrate într-un mediu de lucru al camerelor de imprimare, ceea ce foloseste potențialul creativ al serviciilor camerelor de imprimare pentru utilizatori, reduce nevoia de a face outsourcing pentru conținutul complex de imprimat, și totodată ușurează procesul prin care firmele pot avea o privire de ansamblu a bugetului pentru toate serviciile lor de imprimare.

Suita uniFLOW 5.4 este disponibilă începând cu februarie 2016.