Evenimente — February 26, 2016 at 10:03 am

HackITall, maraton de concentrare

by

Computer LabLSAC -Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare- va organiza evenimentul intitulat,“HackITall” în perioada 19 – 20 martie. Evenimentul urmează să aibă loc în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, Universitatea “Politehnica” București.

Hackathon-urile sunt combinația perfectă între un eveniment social și unul de coding. Scopul concursului “HackITall” este de aduce în contact direct specialiștii din domeniul IT&C cu studenții facultății de Automatică și Calculatoare, cât și cu cei din restul facultăților din Universitatea Politehnica București, Facultatea de Cibernetică (ASE) și Facultatea de Matematică și Informatică (Universitatea București). De asemenea, studenții vor trăi pentru 24 de ore experiența de a lucra sub presiune și de a avea un deadline stabilit de o companie. HackITall va fi un maraton de concentrare și muncă intense, cu scopul final de a veni cu o soluție simplă la o problemă complexă într-un interval prestabilit de timp.

Domenii prezente în cadrul HackITall:

– Baze de date
– Sisteme de operare – Linux
– OOP – Java, C++
– Automatizări
– Front-end
– Back-end
– Aplicații mobile

Conform acestora, dezvoltarea abilităţilor profesionale reprezintă un aspect esențial în viața studenților, acest eveniment constituind o oportunitate de extindere a comunității tech mondiale și, implicit, de interacționare și îmbogățire a cunoștințelor IT.