NEWS — February 26, 2016 at 9:29 am

Razvan Copoiu promoveaza in cadrul Grupului Schneider Electric

by

razvan-copoiu-vicepresedinte-industrie-see-schneider-electricRazvan Copoiu, Vicepresedinte al Diviziei Industrie in cadrul Schneider Electric Romania si Republica Moldova, a fost numit in functia de Vicepresedinte al Diviziei Industrie pentru Europa de Sud-Est.

Din noua sa pozitie, Razvan Copoiu va coordona strategia Grupului Schneider Electric pentru comercializarea produselor si solutiilor dedicate sectorului industrial din regiune. Razvan are o experienta de peste 16 ani in domeniile energetic si industrial si face parte din echipa Schneider Electric de 5 ani. El va continua sa-si desfasoare activitatea din Bucuresti si ii va raporta direct lui Philippe Sauer, Presedinte SEE.

„Noua pozitie reprezinta pentru mine o oportunitate de a valorifica si extinde la nivel regional expertiza obtinuta in cadrul echipei locale a Schneider Electric. Astfel, acest rol imi va permite sa contribui la oferirea de solutii fiabile, eficiente si sustenabile pentru clientii din sectorul industrial si sa sustin dezvoltarea Grupului pe piata din aceasta regiune, care prezinta un potential ridicat de crestere”, a declarat Razvan Copoiu, noul Vicepresedinte al Diviziei Industrie pentru Europa de Sud-Est in cadrul Schneider Electric.