NEWS — March 5, 2016 at 6:34 pm

ABC Data distribuie în România memoriile de gaming KLEVV

by

klevv

Compania ABC Data a devenit distribuitor oficial al produselor KLEVV în România. Producătorul de memorii a cunoscut o evoluție spectaculoasă în ultimii doi ani, oferind un portofoliu extins de module RAM optimizate pentru gaming, riguros testate și apreciate pentru performanță, consum redus și design.

KLEVV este o marcă deținută de ESSENCORE, specializată în construcția de module RAM performante. Adresându-se pasionaților de jocuri din zona high-end, modulele KLEVV răspund celor mai exigente cerințe, oferind specificații de top, grație parteneriatului special cu SK Hynix. Nivelul de preț accesibil și performanțele extraordinare au atras numai cuvinte de laudă din partea comunității de gaming.

Modulele de memorie KLEVV au primit premiul Reddot Design 2015, iar modelele KLEVV CRAS au fost nominalizate pentru European Hardware Community Award 2015/2016. KLEVV își va continua ascensiunea ca un jucător important pe piața memoriilor high-end, concurând mărci precum Kingston, Corsair sau Crucial.

Produsele KLEVV vor fi comercializate prin intermediul partenerilor locali ABC Data. În funcție de cerințele pieței, compania este pregătită să extindă colaborarea cu KLEVV. Producătorul a lansat la finele anului trecut primele SSD-uri KLEVV URBANE, iar în ianuarie 2016 a anunțat prima sa gamă de carduri microSD.