EDUCATIE / JOB — March 9, 2016 at 6:36 pm

Noi programe de pregatire in aceasta primavara

by

CODECS anunta noile programe de pregatire din aceasta primavara

Unknown

Prima seria de workshopuri gratuite s-a incheiat. Multumim celor 274 de participanti. Urmeaza in curand o noua serie!Lean Six Sigma Methodology, Managementul Schimbarii, Business Operations, Tehnici eficiente in Negociere.

Unknown

Continuand traditia de peste 22 de ani in dezvoltarea de programe de pregatire manageriala, CODECS anunta sesiunea de inscrieri din seria de primavara pentru Divizia Business School Professional.

UnknownPrin prezentari interactive, exercitii practice, activitati de grup, simulari si exemple concrete acest cursurile Lean Six Sigma Yellow Belt si Lean Six Sigma Green Belt isi propun o intelegere aprofundata si corecta a elementelor fundamentale si a principiilor de baza ale metodologiei Lean Six Sigma.

Unknown

In luna martie CODECS organizeaza la Bucuresti cursul Project Management Professional (PMP®) Preparation – un curs de pregatire pentru obtinerea certificarii PMP®. Cursul este dezvoltat pornind atat de la materialele specifice Project Management Institute (PMI®), dar si de la experientele avute in cei peste 15 ani de instruire in domeniul Managementului de Proiect pe piata din Romania.Unknown

Lansam patru noi programe:

Decriptarea limbajului nonverbal (R.E.A.D.), Competitive Intelligence, Business Counter intelligence, Tehnici avansate de interogare, elicitare si body language

Unknown

Care este diferenta dintre instruirea traditionala si training? Cum comunicam mai usor ideile in fata unui auditoriu? Tehnici de debriefing – exersare debriefing pe activitati parcurse, am terminat exercitiul, acum ce fac? Cum abordam intr-un mod constructiv relatia cu auditoriul si ne dezvoltam abilitatile de comunicare cu oamenii dificili?

Vino sa afli raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, in cadrul programului Train The Trainers sustinut de Iolanda Staniloiu.

Unknown

Florin Constantin, alaturi de compania de training CODECS, prezinta trei noi programe de pregatire, prin care isi propun sa transforme comportamentul participantilor, trecandu-i prin experiente si situatii iesite din tiparele pregatirii formale.

UnknownIn luna martie CODECS organizeaza seria de programe CODECS Training Solutions, serie orientata catre generarea de rezultate concrete in practica de zi cu zi a participantilor. Programele sunt dedicate dezvoltarii eficientei si eficacitatii personale si profesionale si propun cursantilor o abordare inovativa, eficienta, practica, adaptata schimbarilor continue din mediul economic.