Foto-Video-Audio — March 10, 2016 at 5:33 pm

Fotografii distribuite instantaneu

by

Canon EOS 1300D  (13)Canon dezvăluie un nou DSLR EOS pentru începători – modelul EOS 1300D. Aparatul este un mijloc ideal de acomodare cu fotografia DLSR, incluzând Dynamic NFC și Wi-Fi pentru o partajare mai simplă ca oricând, alături de o gamă de funcții îmbunătățite care vă ajută să faceți fotografii și filme impresionante. Având un senzor de 18 megapixeli și o manevrare facila, modelul EOS 1300D este camera foto perfectă pentru a surprinde imagini gata pentru distribuire.

Surprindeți calitatea în fiecare cadru

Modelul EOS 1300D include procesorul DIGIC 4+ de la Canon și un sensor de 18 megapixeli, de tip APS-C, care vă permite să surprindeți detalii complexe și culori diverse în fiecare cadru. Puteți fotografia scene în care oamenii și obiectele ies în evidență pe un fundal blurat, grație capabilităților câmpului cu adâncime mică oferite de camera foto EOS 1300D. Veți dori să distribuiti fotografiile dvs. de oriunde v-ați afla, având ajutorul camerei foto în a surprinde atât prim-planuri din natură, cât și portrete și peisaje urbane. Oferindu-vă posibilitatea de a alege dintre peste 80 de obiective EF și alte accesorii, modelul EOS 1300D este un DSLR versatil, care vă asigură rezultatele scontate acum și flexiblitate pe viitor.

 Învățați, evoluați și preluați controlul

Cu modelul EOS 1300D oricine poate face fotografii imediat după desigilare. Modul inteligent Scene predă controlul deplin camerei foto și vă alege setările potrivite – sau, cu o simplă rotire de buton, puteți opta pentru un mod de fotografiere specific anumitor subiecți, precum noul mod Food [Mâncare]. Autofocusul sensibil, disponibil prin vizor, vă ajută să păstrați focalizarea chiar și pe subiecții în mișcare, și să fotografiați scene de acțiune la trei cadre pe secundă. Puteți de asemenea adăuga o serie de filtre Creative, precum Toy camera sau Fish-eye.

Pe măsură ce vă crește îndemânarea fotografică, puteți profita de modurile de fotografiere semi-automat sau complet manual. Camera foto vă oferă libertatea de a învăța fotografiind momentele favorite, chiar și atunci când se diminuează lumina ambientală, datorită posibilității de a vă alege propriile setări creative, de la diafragmă la viteza de declanșare, și la un ISO între 100 și 6.400 – care se poate extinde până la ISO 12.800.

Pentru a obține imagini cu aspect profesionist, puteți să surprindeți fiecare detaliu la calitate Full HD, datorită senzorului mare, și să fotografiați cu o adâncime mică a câmpului. Camera vă oferă același control manual de la fotografie și în modul film. Folosind modul Video Snapshot puteți înregistra o serie de videoclipuri scurte, care pot fi îmbinate automat într-o secvență video interesantă ce redă sumarul zilei dvs.

Partajați, stocați și re-descoperiți

Modelul EOS 1300D include multiple noi funcții de conectivitate prin Wi-Fi și NFC, pentru a vă ajuta să vă stocați și distribuiti imaginile de oriunde. Cu funcția NFC, conectarea la orice dispozitiv inteligent cu Android se realizează printr-o simplă atingere, după care puteți să vă transferați pozele sau să fotografiați de la distanță, folosind aplicația Camera Connect App de la Canon. Prin conectivitatea Wi-Fi încorporată puteți să încărcați imaginile direct de pe camera foto[i] pe o gamă de servicii de cloud, inclusiv irista de la Canon, și să creați galerii foto online pentru a le partaja cu cei dragi. Puteți conecta camera EOS 1300D și direct la un aparat Canon Connect Station CS100, care vă oferă opțiuni simple de stocare și distribuire de imagini. 

Funcțiile-cheie ale modelului EOS 1300D:

  • Conectare și partajare facilă a imaginilor dvs.
  • Explorați-vă creativitatea în fotografie și film
  • Surprindeți detalii uimitoare
  • Începeți-vă de aici călătoria în lumea fotografiei alături de Canon

[i] Upload de pe camera foto, printr-un router Wi-Fi