Business — March 10, 2016 at 7:54 am

Smart Bill, liderul pieței de facturare, primește finanțare de peste 1 milion de euro

by

GECAD Group și Catalyst România, fondul local de private equity pentru creștere și venture capital finanțat prin inițiativa JEREMIE, investesc peste un million de EUR în compania românească Smart Bill, cel mai important furnizor local de servicii SaaS (software as a service) pentru facturare. Astfel, GECAD Group susține creșterea Smart Bill, companie pe care o consiliază în luarea deciziilor strategice începând cu anul 2013.

Radu_Georgescu_1Investitia va susține dezvoltarea companiei și intrarea pe noi piețe emergente. În evoluația Smart Bill urmeazâ o perioadă de creștere semnificativă, motiv pentru care îi vom susține în mod activ, având în vedere profesionalismul și curajul demonstrat în ultimii ani în asumarea unor decizii de business importante.” menționează Radu Georgescu, partener fondator GECAD Group.

Lansat în 2007 de către Ioana Hasan, Radu Hasan și Mircea Căpățână, Smart Bill este cel mai utilizat program de facturare și gestiune contabilă din România. În prezent, serviciul este folosit de peste 33.000 de clienți ce emit un milion de facturi lunar, facturând prin intermediul acestuia peste două miliarde EUR anual.

Din anul 2014, sistemul Smart Bill este accesibil și în cloud, oferind acces permanent și independent de locație către mai mulți utilizatori simultan, aceștia având posibilitatea de a emite facturi, chitanțe, avize și proforme în mai puțin de 30 de secunde. De asemenea, platforma permite operarea sa de pe dispozitive mobile (telefoane performante și tablete), interconectarea cu alte aplicații, utilizatorii beneficiind de un grad de securitate sporită.

Filozofia de investiții a GECAD Group se bazează pe susținerea companiilor cu potențial mare de creștere ce au capacitatea de a inova și de a fi prezente pe piețe noi. Mai multe detalii despre criteriile de investiții si portofoliul activ de companii se găsesc pe site-ul fondului: www.gecad.com.