Securitate — March 11, 2016 at 9:16 am

AXIS Camera Station 5 gesioneaza pana la 50 de camere

by

 

AXIS Camera Station 5 este o platformă VMS completă, dedicată integratorilor ce au nevoie de o soluţie software performantă, pentru a gestiona un număr de până la 50 de camere. AXIS Camera Station 5, împreună cu restul portofoliului de produse IP Axis, oferă integratorilor şi dezvoltatorilor de soluţii de securitate modalitatea perfectă pentru a monitoriza locaţii şi pentru a stoca înregistrările video.

Capture

Axis Communications, lider mondial în dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunţă lansarea platformei VMS AXIS Camera Station 5. Noua versiune introduce funcţionalităţi precum: decodarea hardware şi integrarea de camere dezvoltate și de alţi producători. Materialele video furnizate de camerele de supraveghere sunt redate fluent şi la nivel de detaliu maxim, datorită tehnologiei Axis Optimized Rendering ce permite transmiterea a trei stream-uri video la calitate 4K în acelaşi timp. Platforma poate fi accesată şi de la distanţă, prin intermediul unei aplicaţii mobile. Aceasta este disponibilă gratuit şi poate fi instalată pe dispozitive Android şi iOS. Prin intermediul ei utilizatorii vor putea accesa atât imagini live, cât şi înregistrări.

Interfaţa AXIS Camera Station 5 a fost proiectată pentru a fi cât mai uşor de folosit. Modul “Operator” pune la dispoziţia utilizatorilor o interfaţă dedicată care permite accesarea rapidă, atât a funcţionalităţilor de bază, cât şi a celor complexe, necesare pentru a supraveghea rapid locaţii precum: magazine, şcoli sau fabrici.

Platforma integrează şi noua funcţionalitate ‘Scrubbing’, care îmbunăţeşte semnificativ procesul de căutare şi analiză a înregistrărilor video. Astfel, utilizatorii pot căuta în toată galeria de clipuri video anumite detalii, cum ar fi un număr de înmatriculare, o persoană sau un obiect.

AXIS Camera Station 5 permite utilizatorilor să folosească la maxim avantajele oferite de camerele şi tehnologiile de supraveghere Axis. Platforma suportă modul de înregistrare 360º, tipul de compresie H.264, dar şi tehnologia Axis Zipstream, streaming-ul multi-view, formatul Axis Corridor şi module speciale de analiză a mişcării. Funcţionalităţi suplimentare pot fi adăugate prin intermediul aplicaţiilor ACAP.

VMS-ul AXIS Camera Station 5 poate fi integrat şi cu alte soluţii de securitate precum difuzoare IP, echipamente de control acces sau interfoane IP.

Fiabilitatea unui sistem de supraveghere este esenţială. AXIS Camera Station 5, împreună cu întregul portofoliu de produse de securitate IP al companiei, oferă utilizatorilor o soluţie completă şi eficientă de securizarea a şcolilor, fabricilor şi a centrelor de producţie”, a declarat Peter Friberg, Director Solution Management, Axis Communications.

Utilizatorii care deţin deja licenţe AXIS Camera Station pentru sisteme de până la 32 de dispozitive, împreună cu toţi cei care au achiziţionat recordere AXIS S10, pot actualiza platforma existentă în mod gratuit.

Aplicația AXIS Camera Station 5 poate fi testată gratuit timp de 30 de zile. Pentru a descărca versiunea de test accesează www.axis.com/products/axis-camera-station.