Evenimente — March 24, 2016 at 10:21 am

MuM Sales&Tech Camp 2016 – un eveniment despre oameni, proiecte şi strategii

by

MuM Sales&Tech Camp 2016_01

Grupul german Mensch und Maschine Software SE (M+M) (www.mum.de), cel mai mare partener Platinum Autodesk din Europa şi al treilea la nivel mondial, a organizat, la sfârşitul lunii februarie, MuM Sales&Tech Camp 2016, eveniment dedicat specialiştilor tehnici, de vânzări şi de marketing din cadrul companiei.

Peste 250 de angajaţi din 31 de subsidiare şi 8 ţări europene s-au reunit pe parcusul celor 3 zile ale evenimentului în Herrsching am Ammersee din landul Bavaria – Germania, pentru a se cunoaşte şi pentru a împărtăşi din experienţa lor de lucru.

Man and Machine Romania a participat cu o echipă de 8 specialişti, numărându-se printre echipele ale căror rezultate au fost recunoscute în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor cu titlul „Top Sales Team Member”.

Evenimentul a debutat cu prezentarea subsidiarelor grupului: Austria, Germania, Elveţia, Italia, România, Franţa, Polonia şi Marea Britanie şi a continuat cu o serie de sesiuni comune de discuţii care au acoperit subiecte legate de rezultate, previziuni, strategii şi obiective.

Au fost prezentate proiecte de implementare BIM, MuM MapEdit, data management cu Autodesk Vault şi MuM PDM|pinpoint, management de documentaţie multidisciplinară cu BlueCielo Meridian, proiecte de integrare a soluţiei OPEN MIND cu customX şi Inventor. Soluţiile implementate de către specialiştii Mensch und Machine au sprijinit companii precum GDF Suez Energy România, VINCI Construction France, STRABAG SE, KKW Mühleberg, HOCHTIEF AG, REPOWER şi Körting Hannover AG să răspundă provocărilor cu care se confruntă în activitatea zilnică şi să îşi optimizeze procesele de lucru.

În ultima zi au fost susţinute workshop-uri tehnice dedicate propriilor soluţii software: MuM MapEdit, MuM Praxispaket Map 3D, MuM PDM|pinpoint, MuM Building Suite şi ecscad.

Evenimentul s-a bucurat de susţinerea Autodesk, lider mondial în dezvoltarea de aplicaţii software de proiectare 2D şi 3D destinate pieţelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcţii, infrastructură, media şi entertainment.