Hardware — March 24, 2016 at 5:13 pm

Noi module DRAM pentru pasionații Apple

by

 

59aADATA® Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, oferă pasionaţilor Apple o nou alternativă pentru modelul UE710, de data aceasta pe nuanţa Rose Gold. UE710 Rose Gold se alătură seriei i-Memory, oferind utilizatorilor Apple un mediu de stocare suplimentar, ce se asortează perfect cu seria iPhone 6s/6s plus. Este disponibil în capacităţi de până la 128GB şi are o dublă conectivitate, USB şi Lightning. Oferă utilizatorilor performanţe superioare, cu viteze la citire de până la 30MB/s (Lightning) şi vine însoţit de cea mai nouă versiune a aplicaţiei i-Memory, ce aduce suport şi pentru funcţia Apple Live Photos back up. 

productImage7515Pentru a ţine pasul cu cerinţele actuale, precum fişiere de dimensiuni mari sau conţinut video Ultra HD, ADATA UE710 Rose Gold oferă viteze la citire/scriere de până la 30MBs/20MBs prin portul Lightning şi de 94MBs/22MBs prin portul USB 3.0. Are un design compact, oferă conectivitate dublă şi poate să stocheze cantităţi mari de date (până la 128GB).

 
Odată cu acest nou model, ADATA a integrat în aplicaţia de management şi un suport pentru Apple Live Photos. Pe lângă transferul şi vizualizarea fotografiilor/filmelor, aplicaţia poate de acum să suporte Live Photos, o opţiune ce adaugă fotografiei un mic clip video de 3 secunde. Astfel, noile produse ADATA pentru dispozitivele Apple permit utilizatorilor să profite la maxim de cele mai noi opţiuni IOS, incluzând si opţiunea Live Photos.