Evenimente — March 30, 2016 at 7:06 am

Prezentări de succes la CeBIT 2016

by

image001Sistec a participat anul acesta în calitate de expozant la CeBIT, cel mai mare târg internațional anual de tehnologie, care a avut loc la Hanovra (Germania), în perioada 14-18 martie. Tema principală din acest an, “Digitalizarea “, a pus accentul pe avantajele competitive create prin intermediul unor strategii corecte de gestionare a conținutului companiilor, procesele acestora devenind mai rapide și mai eficiente.

Sistec a reprezentat România, alături de alte 26 de firme românești participante, promovându-și propriile soluții dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atât companiilor private cât și organizațiilor publice. Mediul privat si public au nevoie să îmbrățișeze noi modele de afaceri, interfețe client, procese de producție, precum și noi modalități de comunicare și de lucru.

Administrația publică, guvernul și societatea, în general, vor avea de câștigat enorm din tendința digitalizării. Cu toate acestea, există și riscuri, motiv pentru care, astăzi, în era digitală, toate părțile interesate trebuie să lucreze împreună pentru a crea un cadru global al transformarii digitale, inclusiv un cadru politic adecvat pentru aspectele esențiale, cum ar fi securitatea datelor și a vieții private.

Soluțiile IT reprezintă arhitectura de bază pentru o afacere, motiv pentru care Sistec oferă suport tehnic pentru companiile care doresc să se elibereze de problemele ce pot apărea la nivelul infrastructurii IT deținute.

Inginerii noștri sunt specializați pe game largi de tehnologii și instrumente de ultimă oră. Ei vor știi de fiecare dată, ce solutie funcționează cel mai bine, astfel încât rezultatul să depășească așteptările.”- Cristi Tauber, Chief Technology Officer.

Servicii Cloud – Rețeaua de comunicații de latență scazută, înalta disponibilitate și virtualizarea serverelor au dus la o serie de inovații care au fost denumite Cloud. Unul dintre vorbitori, Rene Büst a precizat: “Cloud a ajuns acum în companiile mici și mijlocii. Mediile multi-cloud sunt valul de viitor. Ceea ce mulți oameni nu-și dau seama, totuși, este că acest lucru vine cu o mare parte de responsabilitate.” Aceste inovații au permis companiilor să achiziționeze și să utilizeze serviciile IT furnizate de un centru de date. Platforma SIS Cloud livrează servicii IaaS, SaaS, PaaS astfel încât clienții pot accesa 24/7 aceste servicii, găzduite în cele 3 Data Centere proprii, acreditate de către Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională.

Oamenii sunt forța creatoare din spatele transformării digitale. Sistec are capabilitățile necesare dezvoltării unui produs de la stadiul de idee la livrarea versiunii finale a acestuia, fiind în măsură să acopere toate fazele necesare dezvoltării și mentenanței unui produs software.” – Mihai Cațan, Managing Director Sistec Solutions Software.

O altă temă dezbătută în cadrul evenimentului a fost economia digitală, care devine din ce în ce mai importantă. Companiile sunt nevoite să se adapteze la această lume nouă, digitală. Sistec, prin intermediul soluțiilor sale de Document Management, își propune să demonstreze modul în care mediul de afacere s-a schimbat deja și modul în care scenariile viitoare vor fi orientate tot mai mult în jurul valorii și nevoilor oamenilor la locul de muncă.

În primul rând dorim să le mulțumim tuturor celor care au vizitat standul nostru. Suntem bucuroși pentru că am avut ocazia de a discuta și de a stabili parteneriate pe termen lung. Noi construim soluții unice, cu tehnologii care sunt standardul acum și în viitor. Sistec are o structură organizatorică matură, ceea ce ne dă viteza și flexibilitatea de a ne adapta la proiectele și nevoile clienților. “- Radu Dinescu, Managing Director Sistec Next Docs .