Internet/Telecom — April 11, 2016 at 7:14 am

Noul iPad Pro de 9.7 inchi

by

Vodafone România anunță că va oferi noul iPad Pro de 9.7 inchi, care introduce capabilități tehnice de excepție și tehnologii avansate.

ipad-pro-2-1-1-1Noul iPad Pro dispune de un ecran profesionist, dotat cu tehnologii avansate, precum True Tone, care folosește senzori pe patru canale, ce ajută la ajustarea dinamică și echilibrarea luminozității ecranului, în funcție de mediu.

Ecranul pro Retina permite o luminozitate crescută cu 25% mai mult decat orice modele de iPad anterioare și are cu 40 % mai putină reflexie. Noul iPad Pro este subțire, are doar 6,1 mm și cantărește mai puțin de 500 de grame. Terminalul oferă performanță de excepție, conectivitate și versatilitate. Dispunând de un procesor puternic 64-bit A9X, noul iPad oferă performanțe care rivalizează cu multe modele de laptop și dispune de o baterie cu autonomie de o zi intreagă. Terminalul este dotat cu o cameră de 12 MP cu senzor iSight care poate captura materiale video 4K și cu o cameră secundară FaceTime HD cu o rezoluție imbunătățită de 5 MP. iPad Pro oferă performanțe excepționale și la nivel de sunet. Noul terminal de la iPad are un sistem de sunet profesionist, ce redă un sunet clar, stereo, la o calitate de aproape de două ori mai bună decât iPad Air 2.

iPad Pro este compatibil și cu accesoriile Apple Pencil și Smart Keyboard, disponibile separat, care îi ajută pe utilizatori să atingă un nivel ridicat de precizie și utilitate.

Datorită capabilităților performante ale rețelei Supernet 4G, combinate cu conectivitatea extrem de rapidă oferită de noul iPad Pro 9.7-inch, utilizatorii pot indeplini chiar și cele mai dificile sarcini, indiferent unde se află.

Noul iPad Pro 9.7-inch este disponibil în culorile auriu și negru.