Securitate — April 20, 2016 at 9:10 pm

Metadefender Security Suite asigură securizarea punctelor de intrare a datelor

by

metadataMetadefender Security Suite oferă protecție de ultimă generație împotriva amenințărilor cunoscute și necunoscute folosind politici pentru securitatea datelor ce încorporează procedee precum: scanare multiplă, curățarea datelor și controlul asupra fișierelor.

Prin securizarea punctelor de intrare a datelor inclusiv: email, navigare web, dispozitive mobile pentru stocare și transferul de fișiere, dintr-o locație centrală, Metadefender reduce volumul de muncă pentru departamentul IT și furnizează o imagine și control complet asupra traficului de date.

Metadefender Email: Chiar dacă o organizație are deja o soluție implementată pentru securizarea emailului, malware-ul poate trece prin filtrele existente. Metadefender Email oferă o soluție pentru îmbunătățirea soluției deja existente prin furnizarea de protectie contra atacurilor de tip phishing sau malware prin scanarea de până la 30 de ori a atașamentelor de email cu diferite motoare anti-malware. De asemenea soluția folosește procese pentru curățarea datelor cu scopul eliminării de cod periculos din mesaje email.

Metadefender Proxy: Metadefender Proxy blochează amenințările avansate prin scanarea traficului de rețea folosind un server proxy ce are instalate mai multe motoare anti-malware. Produsul este foarte simplu de integrat cu servere proxy
precum: Blue Coat sau servere proxy de tip “reverse” precum: F5, BIG-IP cu scopul de a garanta că malware-ul nu intră în organizație.

Metadefender Kiosk: Mediile de stocare portabile devin un vector de atac foarte folosit, iar întrebarea este cum poate fi blocat acest vector de atac fără compromiterea productivității.
Metadefender Kiosk este soluția perfectă pentru organizații ce au nevoie de securitate sporită precum: infrastructura publică, armată, centre nucleare. Produsul este destinat acestor instituții deoarece funcționează ca un punct securizat unde mediile de stocare portabile sunt scanate împotriva amenințărilor folosind mai multe motoare anti-malware.

Metadefender Secure File Transfer: Metadefender Secure File Transfer poate trimite fișiere de la Metadefender Kiosk către un portal securizat localizat într-o rețea de securitate înaltă și astfel nevoia pentru introducerea de medii de stocare
mobile(USB, DVD) într-o rețea critică este redusă. Folosind acest portal securizat, numai utilizatorii autorizați pot să acceseze fișierele aprobate.

Metadefender Endpoint
: Metadefender Endpoint este o unealtă ce poate fi implementată foarte ușor pentru gestionarea, scanarea împotriva amenințărilor și verificarea stării sistemului de securitate a punctelor finale din rețea. Această soluție include 3 compoenente: Metadefender Client, Metadefender Endpoint și Metadefender Central Management.

romsym-dataDetalii la www.romsym.ro.