Internet/Telecom — April 21, 2016 at 6:22 am

FlorideLux lansează o colecție exclusivistă și estimează vânzări de 25.000 de euro în primele șase luni

by

FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, lansează, luna aceasta, o colecție exclusivistă de cadouri, care include băuturi premium și flori exotice. Reprezentanții florăriei estimează că aceasta va genera vânzări de 25.000 de euro în primele șase luni de la lansare.

Exclusive Gifts_FDL

Colecția Exclusive Gifts, de la FlorideLux, include peste 300 de produse, cu prețuri cuprinse între 159 de lei și peste 2.000 de lei. Conceptul folosit în crearea acesteia se axează pe abundența de flori și cromatica puternică, într-un recipient alb sau negru, care scoate în evidență florile folosite în realizarea decorului. Potrivit reprezentanților florăriei, ideea aplicată în realizarea colecției corespunde atât cererilor clienților, cât și tendințelor de la nivel internațional.

Marius Dosinescu_FDLAceastă colecție se adresează în special bărbaților cu vârste de peste 30 de ani și cu venituri medii și mari, din mediul urban. Vorbim de bărbați dinamici, căsătoriți sau nu, care iubesc şi respectă femeia. Estimăm că aceștia vor reprezenta 60% dintre cumpărătorii cadourilor din noua colecție. Targetăm în principal clienţii din oraşele importante, unde identificăm un apetit crescut pentru lucruri deosebite, ieșite din comun”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Potrivit acestuia, Exclusive Gifts este o colecție dedicată sezonului primăvară-vară și include atât culori pastelate, cât și aranjamente cu culori extrem de intense. Printre florile folosite în crearea colecției se numără fritilaria, ranunculus, orhideea imperială, clematis, delphinium, green trick, bouvardia, hortensiile, orhideea phalaenopsis, celosia, phlox-ul sau trandafirii.

Cele mai accesibile aranjamente sunt create exclusiv din trandafiri, tocmai pentru că aceste flori sunt foarte căutate și cumpărate de clienții noștri. Cel mai scump aranjament conține o multitudine de flori speciale, fiind creat într-o cutie FlorideLux Exclusive de dimensiuni mari. Aranjamentul este realizat pe înălțime, adresându-se în special segmentului business. Culorile folosite pentru acest aranjament sunt sobre, rafinate și elegante: alb, mov și verde proaspăt. În acest aranjament se regăsesc flori speciale de schimia, ornitoghalum, eryngium, lalele și trandafiri albi”, explică Marius Dosinescu.

Potrivit CEO-ului FlorideLux, nouA colecție marchează începutul unui nou mod de a realiza produse, o îmbunătățire a serviciului, inclusiv pe partea de livrare, care va fi făcută de un angajat îmbrăcat în costum, iar fiecare cutie va fi manipulată cu mănuși.

Cadourile din colecție includ și băuturi premium, precum șampaniile Krug, Billecart Salmon sau Bollinger – cunoscută la nivel internațional ca fiind șampania lui James Bond – și vinurile Corton Charlemagne și Calem.