Securitate — April 27, 2016 at 11:44 am

Noul sistem de supraveghere Synology Surveillance Station 7.2

by

Synology® Inc. anunţă disponibilitatea noului sistem de supraveghere Surveillance Station 7.2. Odată cu lansarea acestei versiuni, Synology introduce suport pentru modulele I/O, un sistem CMS mai sigur şi îmbunătăţiri la interfaţa Live View.

“Unul dintre avantajele sistemului Surveillance Station 7.2 este interoperabilitatea şi versatilitatea sa ridicată, ce îl face să fie compatibil cu o varietate mare de aplicaţii, indiferent de dimensiunea lor,” a declarant Jonathan Wang, Product Manager Synology Surveillance Station. “În plus, am continuat să îmbunătăţim sistemul CMS(Central Management System) şi interfaţa Live View, pentru a le face mai sigure şi mai uşor de utilizat.”

synology

Atunci când este conectat cu module I/O, Surveillance Station 7.2 poate servi ca hub central pentru diverse dispozitive, precum becuri LED, încuietori electromagnetice, detectoare de mişcare, etc.

Opţiunea QuickConnect este şi ea integrate în CMS, permiţând conectarea mai multor servere între ele, fără a avea cunoştinţe de reţea. De asemena, protocolul HTTPS este suportat de acum şi pentru comunicări inter-server.

În ceea ce priveşte opţiunea Live View, aceasta se aranjează automat, în funcţie de cantitatea de stream-uri afişate, folosind setarea Auto-layout.

synology2

 

Afla mai multe despre Surveillance Station 7.2 vizitând pagina Synology.

Disponibilitate

Surveillance Station 7.2 poate fi găsit în pachetul DiskStation Manager, disponibil pe toate produsele Synology DiskStation şi RackStation ce rulează DSM 6.0 sau variante superioare, precum şi pe NVR216.