NEWS — April 29, 2016 at 12:21 pm

Entersoft România, în creștere cu 70% ca valoare totală a contractelor semnate în primul trimestru

by

EntersoftLogo_BlackLetters

Entersoft, producător de soluții informatice pentru afaceri, a contractat în primele 3 luni ale anului cu 70% mai mult față de aceeași perioadă din 2015, anunță managementul companiei.

Dacă ritmul de creștere se va păstra în perioada următoare, estimările Entersoft România arată că primul semestru se va încheia cu un plus de cel puțin 40% la cifra de afaceri față de 2015.

Tot mai multe companii s-au arătat interesate de soluțiile noastre pentru afaceri, mai ales datorită faptului că acestea sunt adaptate la cerințele clienților, dar și pentru că am venit mereu în întâmpinarea lor cu soluții financiare care să îi ajute să bugeteze mai ușor astfel de achiziții”, a declarat Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Evoluția companiei s-a făcut simțită și la nivelul echipei Entersoft România care a adăugat noi consultanți și are perspective de creștere până la final de an.

Dintre clienții ce au ales în primele trei luni ale anului soluțiile Entersoft se numără companii din diverse sectoare de activitate precum Presto Construct (distribuție materiale de construcție), ND Medica (distribuție în industria farmaceutică și medicală), Bioenergy Suceava (industria energetică), Antisel – (aparatură medicală), dar și alte firme din industria de tutun și distribuție. Suplimentar, au fost extinse proiectele de la clientii existenti: JTI, Grupul Editorial Litera si Elefant.