Internet/Telecom — April 29, 2016 at 1:24 pm

Telekom Romania reduce tarifele de roaming în Uniunea Europeană

by

UnknownTelekom Romania va reduce tarifele de roaming pentru serviciile de voce, SMS și date mobile în Uniunea Europeană, începând cu 30 aprilie 2016, în conformitate cu prevederile reglementării Uniunii Europene.

Astfel, noile tarife Roaming Avantaj, valabile de la 30 aprilie 2016, atât pentru abonaţii Telekom Romania cât si pentru utilizatorii cartelei Telekom aflați în roaming în țările Uniunii Europene, precum și în Elveția, Gibraltar, Islanda, Liechtenstein și Norvegia (țările din Grupul 1) sunt:

  • tariful național în afara rețelei + 0,05 euro/minut (fără TVA), maxim 0,19 euro/minut (fără TVA) pentru apeluri inițiate;
  • 0,0114 euro/minut (fără TVA) pentru apeluri primite;
  • tariful national în afara rețelei + 0,02 euro/mesaj (fără TVA), maxim 0,06 euro/mesaj (fără TVA) pentru SMS-urile trimise;
  • tariful național în afara rețelei + 0,05 euro/MB (fără TVA), maxim 0,20 euro/MB (fără TVA).

În plus, abonații Telekom Romania se pot bucura de oferte mai avantajoase pentru serviciul de roaming în Uniunea Europeană la abonamentele cu beneficii în roaming incluse: Talk L – 750 de minute în UE, Surf L – 750 MB în UE, Complete XL – 750 minute și 750 MB în UE, Complete XXL – 1500 minute și 2 GB în UE, precum și Date Surf L – 750 MB în UE, Date Surf XL – 1 GB în UE, Date Surf XXL – 2 GB în UE.

De asemenea, cu oferta Travel & Surf, clienții serviciilor pe bază de abonament ai Telekom Romania beneficiază de tarife atractive pentru traficul de date în roaming. Astfel, prin activarea uneia din extraopțiunile Travel & Surf, cu prețuri începând de la 6 Euro (fără TVA), clienții Telekom pot beneficia de trafic de date de până la 150 MB – pentru extraopțiunea de 10 Euro (fără TVA), pentru traficul de date efectuat atât în Uniunea Europeană cât și în restul lumii.

Utilizatorii cartelei Telekom Romania beneficiază, începând cu 30 aprilie 2016, de Pass-uri cu beneficii în roaming incluse. De exemplu, Weekly Pass oferă utilizatorilor cartelei Telekom 20 minute pentru apeluri inițiate, 20 minute pentru apeluri primite, 20 SMS-uri și 20 MB, valabile în Uniunea Europeană și în Moldova, la tariful de 3 euro.