Distributie / Logistica — May 18, 2016 at 6:52 am

O noua clasa de scanere – seria ultra robusta Zebra 3600

by

zebra3600Zebra va prezinta o noua clasa de scanere portabile construite pentru a oferi performante remarcabile in fabrici si medii de depozitare dificile (cu praf, temperaturi scazute, umiditate ridicata etc).

Noile scanere Zebra 3600 au fost proiectate sa depaseasca standardele de durabilitate, performanta de scanare si manevrabilitate in medii industriale solicitante cum ar fi depozitele, centre de distributie, magazine do-it-yourself, magazine de vanzare cu amanuntul etc.

Construit pentru operatiuni in medii dificile, scanerul Zebra 3600 este primul scaner capabil sa suporte o imersiune completa in apa de pana la 30 de minute.

Seria de cititoare ultra robuste reprezinta solutia Zebra pentru clientii care au nevoie de o solutie eficienta pentru citirea codurilor de bare fara a sacrifica calitatea si performanta citirii. Cu un design intuitiv si operare flexibila, scannerul Zebra 3600 este capabil sa citeasca o gama larga de coduri de bare 1 D si 2 D, imprimate pe hartie sau de pe telefonul mobil, coduri de bare de inalta densitate, chiar daca acestea sunt deteriorate sau murdare.

Tehnologia de varf, combinata cu experienta vasta si cunostintele specialistilor RBC in acest domeniu, asigura trasabilitatea produselor si permit optimizarea proceselor operationale ale clientilor RBC.