Pharma & Health — May 18, 2016 at 6:32 am

Sistemele personalizate de dozare si umplere de la Bizerba Busch

by

bizerbaBizerba Busch proiecteaza, construieste si implementeaza sisteme personalizate de dozare si umplere prin cantarire, pentru produsele lichide. Compania a realizat deja peste 220 de sisteme semi-automate si complet automate pentru clientii sai din Elvetia. Printre industriile carora li se adreseaza aceste echipamente, amintim: industria alimentara, industria chimica/farmaceutica, industria extractiva (minerale sub forma solida, lichida, gazoasa).

Sistemele semi-automate de umplere FSL-PRO S, fiabile si flexibile, asigura o acuratete maxima in cantarirea produsului, precum si ambalarea in conditii de siguranta a produselor usor inflamabile, a lichidelor corozive, a solutiilor care produc spuma. Este ideal pentru spatiile inguste.

Gama de sisteme semi-automate FLS-PRO M asigura umplerea containerelor deja paletizate in conditii de maxima siguranta, a produselor usor inflamabile, a lichidelor corozive, a solutiilor care produc spuma. Cu ajutorul unui cantar multi-interval, se pot obtine rezultate exacte pentru domenii mari de cantarire.

Sistemul de umplere FSL-ECO S, complet automat, reprezinta modelul optim pentru companiile mici, care doresc umplerea cu lichide care nu prezinta pericol de inflamare, care nu sunt corozive si nu produc spuma. Sistemele de umplere complet automate, cu o acuratete in cantarire de pana la un gram, inovative si fiabile, va ajuta sa economisiti timp si bani.

Pentru orice intrebari accesati www.rbc.com.ro.