Evenimente — May 23, 2016 at 6:19 am

TRANSILVANIA IT FORUM

by

site-2016-titf

TOP TECH organizează în perioada 26-27 Mai 2016 a treia ediție a evenimentului “TRANSILVANIA IT FORUM” ce va avea loc la Paltiniș, Hotel HOHE RINNE.

Acest eveniment își propune să reunească mediul de business și comunitatea IT din Transilvania cu cei mai mari producători IT din domeniu.

TRANSILVANIA IT FORUM este un prilej de a facilita accesul la informaţii și tehnologii de ultimă generație din domeniul IT iar în acest an sesiunile de prezentări vor fi susținute de către reprezentanții Kaspersky, HP Inc., Cisco, în calitate de parteneri strategici ai evenimentului , precum și specialiștii de la Xerox , Lenovo, Epson, Jabra, Oracle, Kyocera, HP Enterprise, APC, Canon, Bachmann.

Agenda evenimentului cuprinde și o secțiune demo , unde invitații vor putea participa la demonstrații live a tehnologiilor și echipamentelor expuse de producătorii IT prezenți.

Începand cu anul 2014 , TOP TECH a reunit în cadrul conceptului “TRANSILVANIA IT FORUM” evenimente care se adresează profesioniștilor din domeniul IT si managerilor de companii din sistemul privat și cel de stat, dintre care amintim Transilvania IT Forum – edițiile 2014 și 2015, Educational IT Forum 2014, Administration IT Forum 2015.

TOP TECH este o companie privată cu capital integral românesc, fondată în 1992, dispune de sedii în Deva, Sibiu, Mediaș, Timișoara, Alba Iulia și Cluj-Napoca și este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT şi de sisteme tehnice de securitate din Transilvania.

TOP TECH asigură o gamă largă de servicii: suport tehnic și comercial pre- și post-vânzare, audit și consultanță pentru definirea soluțiilor optime, servicii de instalare, întreținere și reparații echipamente, instruire operatori, service cu diferite opțiuni de contract în garanție și post-garanție: carry-in (uzual) sau on-site (pe bază de contract), diverse facilități financiare.