IoT powered by ALLIED TELESIS — May 30, 2016 at 7:10 am

Allied Telesis lansează un firewall VPN compact şi pregătit pentru instalări IoT în medii dificile

by
ati
Firewall VPN AT-AR2010V

Caracteristicile puternice de securitate şi de performanţă fac din firewall-ul VPN AT-AR2010V alegerea ideală pentru instalări la mare distanţă, de mare performanţă, aşa cum sunt cele din domeniul transporturilor, securității fizice, automatelor comerciale și bancare, producţiei şi al multor altor aplicaţii IoT.

Allied Telesis, un  care permit clienţilor să construiască soluţii de schimb de date securizate, bogate în caracteristici şi cu grad ridicat de scalabilitate, anunţă lansarea firewall-ului VPN compact AT-AR2010V. Dezvoltat în mod special pentru aplicaţii de comunicaţii securizate, unde se doreşte un factor de formă mic – aşa cum este situaţia în cazul controlului traficului, al supravegherii video, al ticketing-ului, al vending-ului şi al telemetriei la distanţă – AT-AR2010V furnizează performanţele, fiabilitatea, securitatea şi valoarea pe care le cer clienţii din zilele noastre.
AT-AR2010V este capabil de trafic criptat de peste 400Mbps. La combinarea cu un firewall DPI integrat şi un sistem de detectare şi prevenire intruziuni (IDS/IPS), un astfel de trafic asigură securizarea comunicației de mare viteză machine-to-machine (M2M) faţă de atacuri şi intruziuni. În plus, caracteristici precum conectivitatea opţională 3G/4G, alimentarea cu energie AC sau DC şi designul compact fac produsul AT-AR2010V ideal pentru situaţii în care conexiunile clasice de alimentare cu energie sau de conexiuni cablate nu sunt disponibile.
AT-AR2010V este compatibil cu Allied Telesis Management Framework™ (AMF), un instrument puternic de management al reţelei, care permite gestiunea centralizată şi instalarea fără intervenţie umană specializată, precum şi recuperare în caz de defect, pentru dispozitivele instalate. AMF reduce drastic nevoia de intervenţie manuală pentru sarcini de rutină şi pentru cele urgente, reducând astfel semnificativ atât timpul în care reţeaua nu funcționează, cât şi costurile totale de operare.
“AT-AR2010V este potrivit pentru o gamă largă de aplicaţii care necesită grad ridicat de securitate în medii dure”, a declarat Graham Walker, product marketing manager în cadrul Allied Telesis. “Produsul rezistă la diferenţele mari de temperatură existente în cadrul aplicaţiilor industriale sau în medii exterioare, aşa că poate furniza trafic de date securizat, de mare viteză, aproape oriunde. El întregeşte gama noastră existentă de switch-uri din zona Industrial Ethernet. Când este utilizat împreună cu AMF, permite costuri de operare semnificativ mai mici decât în cazul produselor altor vendori – un punct important de luat în considerare pentru proiecte de mare amploare cum ar fi Oraşele Inteligente (Smart Cities).”
Pentru specificaţii suplimentare şi documente de produs, vă rugăm să vizitaţi alliedtelesis.com .