EDUCATIE / JOB — May 31, 2016 at 4:01 pm

Zitec organizează workshop-uri gratuite

by

Zitec workshop digital marketingZitec mizează pe creșterea cu 15% pe an a pieței de servicii digitale din România. În acest sens, compania demarează un nou proiect în cadrul căruia organizează lunar, în 2016, workshop-uri gratuite de digital marketing pentru persoanele cu un grad de înțelegere mediu spre avansat în domeniu, punând accent în special pe segmentul de e-commerce.

Proiectul are ca scop transmiterea, într-un mod aplicat, a bunelor practici în digital marketing și se adresează nivelului managerial din companii relevante românești, în special managerilor din e-commerce. Durata fiecărui workshop este de 4 ore, acestea fiind susținute de Ioana Slobozianu, head of Online Marketing în cadrul Zitec, specialist cu o experiență de peste 10 ani în domeniu care a fost implicat de-a lungul timpului în unele dintre cele mai importante proiecte online din România.

 

 

 

Proiectul va fi extins pe tot parcursul anului și va avea o frecvență lunară. Următorul workshop organizat de Zitec care va pune în discuție subiecte legate de domeniul marketing-ului digital pentru e-commerce se va desfășura pe data de 15 iunie, la sediul companiei.