Evenimente — June 2, 2016 at 5:54 am

Prototipul Voyager prezentat la DRUPA 2016

by

Prototipul Canon VoyagerCanon prezintă Voyager, un nou prototip de echipament profesional pentru imprimarea cu jet de cerneală a fotografiilor, la standul său de la DRUPA 2016. Bazat pe cea mai recentă tehnologie cu jet de cerneală dezvoltată de Canon, prototipul de echipament profesional B2+ duplex cu şapte culori continuă tradiţia Canon în domeniul imagisticii, îşi propune să depăşească standardele şi să atingă un nou nivel în ceea ce priveşte calitatea imprimării cu jet de cereneală.

În cadrul standului de la DRUPA, Canon realizează prezentări live din oră în oră ale echipamentului profesional Voyager (Culoar 8a, Stand B50). De asemenea, sunt expuse o gamă de mostre pentru a ilustra calitatea excepţională a materialelor fotografice imprimate pe o varietate de substraturi, inclusiv suport standard pentru tipărire offset.

Canon se aşteaptă ca echipamentul profesional Voyager să atragă furnizorii de servicii de imprimare care produc materiale cu valoare adăugată mare precum cataloage, broşuri, materiale de marketing şi publicaţii destinate clienţilor ce comercializează branduri de lux, cei din domenii ca imobiliar, alimentar şi călătorii, unde calitatea imaginilor reproduse este extrem de importantă. Datorită posibilităţii de a obţine imprimări foto cu finisare lucioasă, de calitate superioară, Voyager ar putea fi folosit, de asemenea, şi la producţia de materiale fotografice clasice, precum albume foto, fotografii individuale şi imprimări comemorative de calitate impecabilă.

 

Voyager este un prototip şi nu este disponibil pentru comercializare.