Evenimente — June 3, 2016 at 11:32 am

QNAP TS-453A a câștigat premiul COMPUTEX Best Choice Award 2016

by

QnapQNAP Systems anunță că modelul NAS TS-453A a câștigat premiul COMPUTEX Best Choice Award 2016 pentru excelență, în categoria Computers & Systems.

Este o mare onoare pentru QNAP ca modelul TS-453A să fie recunoscut de COMPUTEX TAIPEI prin acordarea premiului Best Choice Award, în compania altor produse renumite a declarat Meiji Chang, Manager General al QNAP. “Combinând hardware-ul excelent și sistemul de operare dual QTS-Linux, TS-453A reprezintă gândirea proactivă și inovatoare ce se potrivește tendințelor industriei și cerințelor utilizatorilor.

Unitatea NAS TS-453A QTS-Linux Combo este motorizată de un procesor quad-core Intel Celeron N3150, ce oferă performanțe excelente și furnizează o soluție cloud bine-definită, care centralizează aplicațiile de stocare și IoT (Internet of Things) pentru viitorul “Internet al Lucrurilor”. TS-453A le permite utilizatorilor să utilizeze în mod direct diverse aplicații Linux (cum ar fi Ubuntu) pentru a completa sarcini multiple și pentru a se potrivi unor cerințe variate.

Dezvoltatorii de software pot scrie și rula aplicații direct pe TS-453A, utilizând sistemul Linux open-source. Unitatea NAS integrează două ieșiri HDMI, rulează filme la rezoluție 4K (H.264), poate crea imagini Volume/LUN și dispune de Virtualization Station, Container Station, VPN Server/Client, Proxy Server, Qsync pentru sincronizare și multe altele.

Toate produsele premiate Best Choice Award 2016 au fost expuse în pavilionul cu același nume, în perioada desfășurării târgului COMPUTEX TAIPEI.