Evenimente — June 10, 2016 at 9:03 am

Maguay a lansat noua gama de PC-uri

by

f5-echipamenteEvenimentul Maguay F5 a însemnat atât produse noi cât și un refresh tehnologic al platformelor ce stau la baza sistemelor PC Maguay:

  • Sistemul Maguay GamePower AiO, un PC de tip All-in-One destinat gaming-ului fără compromis. Acesta dispune de un ecran curbat de 34″, cu rezoluția de 3440×1440 și poate fi configurat cu cele mai performante componente standard: placa de bază este în format miniITX și placă video full size cu răcire pe 2 sloturi, standardizare ce permite orice fel de upgrade ulterior. Sistemul expus a fost dotat cu procesorul Intel Core i7-6700K și cea mai puternică placă video a momentului, bazată pe proaspăt lansatul nucleu Pascal – NVIDIA GeForce GTX 1080.

  • Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99 și cel mai nou procesor Intel din gama Extreme, cu nucleu Broadwell-E și având un număr impresionant de 6, 8 sau 10 nuclee (decacore), ce sosește cu sistem de răcire pe lichid. Acesta mai poate fi configurat cu până la 128 GB de memorie DDR4 ultra-rapidă și noile plăci video NVIDIA Pascal – GeForce GTX 1080, în configurație single și SLi.

  • Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor și placă video de desktop, cu un preț extrem de competitiv pentru categoria sa de produs.

  • Stațiile de lucru Maguay PowerStation X1 și X2, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Xeon E3/E5, în configurație single și dual. Acestea au fost prezentate ca soluții complete, împreună cu monitoarele profesionale EIZO ColorEdge și ASUS ProArt, precum și cu perifericele specializate, de control spațial, 3Dconnexion.

  • Noile desktop-uri și laptop-uri pe tehnologie Intel Skylake destinate mediului de afaceri.

Iar noutățile nu s-au oprit aici, sistemele Maguay de înaltă performanță fiind acum configurabile cu SSD-uri PCI Express bazate pe chip-uri cu stocare paralelă 3D NAND.