Foto-Video-Audio — June 17, 2016 at 11:46 am

Noul obiectiv Panasonic de 12 mm cu unghi ultra larg

by


LEICA DG SUMMILUX 12Noul obiectiv LEICA DG SUMMILUX 12 mm/F1.4 ASPH1 Panasonic este un obiectiv de mare viteză, cu focalizare individuală care îndeplineşte cerinţele specialiştilor furnizând o înaltă calitate a imaginii. Nu numai că le oferă fotografilor care înregistrează imagini în aer liber un instrument pentru capturarea peisajelor cu un unghi larg, dar permite şi înregistrarea în medii interioare cu lumină slabă, cum ar fi restaurantele. În plus, poate produce efecte cu defocalizare naturală, impresionante datorită aperturii mari F1.4 şi are un design durabil, rezistent la stropire/praf, perfect pentru fotografii din timpul aventurilor în aer liber.

Standard LEICA pentru calitate excepţională a imaginii Integrând două lentile asferice, două lentile UED (dispersie ultra-extra- joasă) şi o lentilă ED (dispersie extra-joasă), sistemul obiectivului este alcătuit din 15 elemente în 12 grupuri. Adoptarea a cinci lentile speciale face posibilă respectarea standardului LEICA pentru o calitate excepţională a imaginii de înaltă rezoluţie, cu distorsiuni minime.

Noul obiectiv LEICA DG SUMMILUX 12mm/F1.4 ASPH. ajută la obţinerea unor înregistrări de înaltă rezoluţie de la centru la marginile imaginilor, fapt ce reprezintă un avantaj pentru fotografii care fotografiază cerul înstelat sau scene nocturne cu iluminare. De asemenea, elementele de obiectiv acoperite cu straturi multiple îmbunătăţesc calitatea imaginii pentru a captura imagini statice şi video cu o fidelitate maximă.

Focalizare precisă pentru imagini video 4K

Integrând un sistem de acţionare a focalizării intern şi un motor în trepte, noul obiectiv LEICA DG SUMMILUX de 12 mm/F1.4 ASPH. are capacitatea de a opera fluent, silenţios. Când este utilizat în combinaţie cu orice cameră LUMIX G şi cu sistemul acesteia de focalizare automată prin contrast de înaltă precizie şi mare viteză, sunt optimizate atât înregistrarea imaginilor statice, cât şi înregistrarea imaginilor video. De asemenea, este compatibil cu acţionarea senzorului la o rată maximă de cadre de 240 fps pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi din plin de camerele cu focalizare automată de mare viteză. Această performanţă uluitoare a focalizării automate este excelentă pentru înregistrarea imaginilor video 4K, a căror focalizare precisă este esenţială.

Control deplin, intuitiv al aperturii

Obiectivul LEICA DG SUMMILUX de 12 mm/F1.4 ASPH. este prevăzut cu un inel de apertură pentru controlul direct, intuitiv al aperturii. 9 lamele asigură forma rotunjită a aperturii care creează un efect de atenuare plăcut în zonele care nu sunt focalizate când înregistraţi utilizând setări pentru o apertură mai mare.

Durabilitatea metalului

O montură metalică extrem de fiabilă asigură durabilitate pentru utilizări repetate. Suportul, butucul şi parasolarul obiectivului sunt fabricate din metal pentru un design elegant şi sofisticat care corespunde designului obiectivelor camerelor din gama LUMIX G cu un singur obiectiv digital fără oglindă (DSLM).

Ajutor la îndemână pentru a găsi obiectivul perfect

De la unghi larg la telefoto, există un obiectiv LUMIX G pentru toate circumstanţele. Pentru a vă ajuta să găsiţi obiectivul perfect pentru necesităţile dumneavoastră, website-ul Panasonic oferă un instrument intuitiv de selectare a obiectivului. În cadrul galeriei, trebuie doar să selectaţi timpul de fotografii pe care doriţi să le realizaţi şi website-ul vă va oferi recomandări de echipament pentru a obţine rezultate uimitoare similare.

Instrumentul de obiectiv poate fi găsit la: www.panasonic.com/uk/consumer/cameras-camcorders/lens- selector.html