Securitate — June 21, 2016 at 6:22 am

Dashlane Business oferă protecția avansată a parolelor de business

by

dashlaneCompania Dashlane lansează prima sa aplicație pentru gestionarea conturilor online și a parolelor pentru mediul de business. Dashlane Business utilizează o arhitectură de securitate care impune o parolă principală care nu poate fi transmisă către alte medii, criptând datele local pentru o securitate crescută.

Aplicația oferă un generator de parole complexe și un instrument care permite actualizarea automată a conturilor, chiar și în cazul unei scurgeri de informații. Conectarea la diferitele conturi utilizate devine mult mai facilă prin funcțiile de auto-completare și auto-conectare prin browser sau prin aplicații, utilizând motorul de analiză “Semantic Engine DashIQ”. Motorul este partea care diferențiază aplicația lansată de Dashlane de alte aplicații din industrie.

Pe lângă de aceste funcții, aplicația are și rolul de a controla prerogativele angajaților unei companii, inclusiv cele neoficiale, utilizate fără aprobarea explicită a companiei. Aplicația realizează o imagine de ansamblu asupra conturilor angajaților, controlând accesul la anumite aplicații și baze cu date sensibile. Cu ajutorul unei console centrale de administrare se pot impune o serie de politici și parole sigure. În ciuda tuturor funcțiilor aplicației, aceasta nu pune în pericol intimitatea utilizatorilor, existând o separare a spațiilor personale și de servici. Aplicația a fost dezvoltată la cererea zonei de business pentru utilizarea motorului Dashlane la nivel de companie.

de Andrei Marian