Evenimente — June 23, 2016 at 11:49 am

Soluțiile de Enterprise Mobility cresc productivitatea mediului de afaceri din Cluj

by

SoftOne și ERP Concept Solutions au organizat un eveniment, în colaborare cu GoodWill Consulting, în care au pus accent pe oportunitățile de creștere și soluțiile de finanțare pentru companiile mici și mijlocii care activează în orașul considerat a fi Silicon Valley al Europei.

În cadrul evenimentului, SoftOne România a evidențiat importanța utilizării unui sistem ERP de tipul Enterprise Mobility, această tehnologie putând fi instalată pe orice tip de dispozitiv (smartphone, laptop, tablet) și accesată oricând și oriunde.

Soft1 ERP oferă simplitate și flexibilitate și răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem funcțional, optimizat pentru operarea în Cloud, care poate fi configurat în totalitate și care oferă agilitate, control operațional și productivitate crescută.

În ultimul an, SoftOne și-a diversificat portofoliul cu noi produse și servicii: Soft1 360 (aplicație de web & mobile), eInvoice (pentru facturare electronică) și servicii web (pentru integrarea în Cloud cu terțe aplicații). În 2016, compania va continua să se axeze, în termeni de cercetare și dezvoltare, pe aplicații de web & mobile, dar și pe soluții în Cloud.