Securitate — June 25, 2016 at 7:48 am

Cameră mobilă Panasonic pentru mijloacele de transport

by

panasonic_ipro_smarthd_wv_sbv131mPanasonic lansează în România două camere mobile rezistente la vandalism, destinate vehiculelor, concepute pentru monitorizarea călătoriilor publice.

Camera Full HD WV-SBV131M şi camera HD WV-SBV111M livrează imagini de înaltă calitate chiar şi în condiţii de iluminare slabă. Acest lucru este obţinut prin utilizarea funcţiilor High Light Compensation (HLC) (Compensare lumină puternică) şi Adaptive Black Stretch (ABS) (Atenuare adaptivă a zonelor întunecate) pentru corectarea zonelor întunecate şi atenuarea saturaţiei luminii puternice, precum farurile maşinilor. Acest lucru înseamnă că modul de culoare poate fi menţinut de camere mai mult timp şi că se pot obţine imagini precise, clare şi focalizate în toate condiţiile de iluminare.

Concepute special pentru a fi utilizate în exterior, camerele au un înveliş integrat cu un dom rezistent la zgârieturi, un domeniu larg al temperaturii de operare şi capacitatea de a rezista la şocuri şi vibraţii puternice. Fiecare cameră este clasificată cu gradul de protecţie IP6K9K şi IP66 pentru a garanta durabilitatea maximă.

Ambele modele au un unghi de vizualizare ajustabil care permite monitorizarea unei zone de 11 m de-a lungul părţii laterale a unui autobuz, eliminând punctul mort. Alternativ, camera va monitoriza o zonă de 20 m în spatele vehiculului pentru a oferi imagini care pot constitui dovezi concrete în cazul unui accident.

Pentru mai multe informaţii despre Panasonic Security Solutions, vă rugăm să vizitaţi: http://business.panasonic.co.uk/security-solutions/.