Evenimente — June 25, 2016 at 8:51 am

Două decenii dedicate gamerilor

by

Alienware a lansat o nouă gamă solidă de produse, optimizate pentru realitatea virtuală (VR), cu ocazia ediţiei din acest an a evenimentului E3 din Los Angeles. Sărbătorind împlinirea a douăzeci de ani de pionierat în sisteme PC de gaming de mare performanţă, Alienware oferă soluţii noi, care ţintesc gamerii ce caută cele mai bune experienţe de PC gaming şi realitate virtuală.

Noul Alienware Aurora este un desktop mid-tower cu puteri şi performanţe depline. În ciuda spaţiului ocupat mai mic decât al versiunii anterioare de Aurora, produsul dispune de grafică mai dedicată şi potenţial de overclocking, incluzând aici cardurile NVIDIA GeForce de ultimă generaţie pentru gaming 4k sau chiar gaming 12k în condiţii de folosire a desktopului în mod dual-graphics.

Alienware-Alpha
Alienware Alpha

Noul Alpha reprezintă sistemul de gaming Windows perfect pentru orice încăpere, iar petrecerile în reţea nu au fost niciodată mai uşor de organizat ca acum, prin intermediul performanţelor şi setărilor minimale ale acestui PC accesibil, cu factor de formă ultra îngust.

Ca parte din gama de PC-uri de performanţă cele mai respectate de-a lungul timpului, Area-51 intră din nou în arena de joc la E3. Cel mai nou desktop full-tower de gaming este acum echipat cu noul procesor Intel Core i7 (Broadwell-e) cu opţiuni de la 6 la 10 core, precum şi cu cea mai nouă tehnologie grafică GeForce de la NVIDIA (Pascal).

Alienware 13 este primul notebook de gaming din lume care oferă revoluţionara tehnologie de afişare OLED, proiectată în parteneriat cu Samsung. Din ce în ce mai mulţi consumatori îmbrăţişează grafica OLED în cazul televizoarelor şi al telefoanelor inteligente, grafică ce dispune de pixeli cu autoiluminare, care se pot stinge complet pentru obţinerea negrului perfect în scopuri de creştere a contrastului.

Alienware Alpha, Alienware Steam Machine, Alienware Area-51, Alienware Aurora și Alienware 13 cu ecranul opţional OLED vor fi disponibile în luna august, prin partenerii autorizaţi Dell.