Data Center / Storage — June 25, 2016 at 7:52 am

QNAP a lansat soluția Hybrid Backup Sync All-In-One pentru sincronizare, salvare și restaurarea datelor

by
qnapQNAP Systems a lansat soluția Hybrid Backup Sync ce integrează funcții de backup, restaurare și sincronizare într-o singură aplicație QTS pentru îmbunătățirea eficienței salvării și recuperării datelor pe unități de stocare locale, remote sau în cloud. Dispunând de mai multe versiuni de back-up, programări flexibile, arhivare inteligentă, transferuri rapide și criptare, Hybrid Backup Sync oferă funcții de management convenabile, polivalente și eficiente.
Cu o interfață grafică flexibilă, utilizatorii pot efectua multiple operațiuni de back-up și pot programa alte sarcini pentru a îndeplini diferite cerințe de lucru sau personale,” a declarat Fiona Hsieh, manager de produs la QNAP. “Cu Hybrid Backup Sync, utilizatorii pot păstra cu ușurință datele local, remote sau în cloud, pentru a beneficia de un plan complet pentru stocarea și restaurarea datelor.”Hybrid Backup Sync este și o soluție hibridă pentru realizarea unui plan personalizat privind conservarea datelor, incluzând back-up-ul datelor de pe un dispozitiv extern pe QNAP NAS sau de pe un NAS pe un server local sau în cloud.

Hybrid Backup Sync integrează o varietate de opțiuni pentru back-up și sincronizare, incluzând butonul de back-up pe USB printr-o singură apăsare și sincronizare remote via RTRR, Rsync, FTP sau CIFS/SMB. Hybrid Backup Sync suportă diverse servicii cloud incluzând: Amazon Glacier, Azure Storage, Google Cloud Storage, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Amazon Cloud Drive, Yandex Disk, Box și serviciile compatibile Amazon S3/OpenStack Swift/WebDAV.

Hybrid Backup Sync oferă utilizatorilor un plan complet pentru recuperarea datelor în caz de dezastru, pentru informațiile stocate pe serverul lor QNAP NAS.

Disponibilitate
Aplicația Hybrid Backup Sync Beta este disponibilă în magazinul online QTS App Center. Pentru mai multe informații despre Hybrid Backup Sync vă rugăm să vizitați: https://www.qnap.com/solution/hybrid-backup-sync/en-us/.