Data Center / Storage — July 4, 2016 at 12:16 pm

QNAP Audio Box transformă dispozitivul NAS într-un sistem de karaoke

by

qnapQNAP a lansat Audio Box, un dispozitiv ce permite aplicației OceanKTV (aplicația de karaoke pentru QNAP NAS) să fie utilizată cu o gamă largă de modele. QNAP Audio Box suportă două microfoane dinamice de 6.3mm și se conectează la serverele NAS compatibile prin USB.

Încă de la lansarea OceanKTV, ideea unui sistem karaoke, bazat pe NAS, a intrigat mulți utilizatori” a declarat Marcus Yang, manager de produs în cadrul QNAP. “ Audio Box îndeplinește cererea în creștere pentru OceanKTV, extinzând compatibilitatea cu o gamă mai largă de modele QNAP NAS cu HDMI, permițând utilizatorilor să se bucure de o experiență unică de divertisment pe care doar OceanKTV o poate oferi.

Serverele NAS de la QNAP oferă o capacitate înaltă pentru backup, cloud privat, partajarea informațiilor, multimedia, iar OceanKTV transformă unitatea într-un sistem karaoke inovator, adăugând mai multă valoare, funcționalitate și divertisment pentru utilizatori.

QNAP Audio Box suportă modelele din seriile: TS-x51, TS-x51+, TS-x53 Pro, TS-x53S Pro, TS-453mini, TS-x53A, TS-x71 și TVS-x71T.

Unitatea NAS trebuie să fie echipată cu minimum 4GB RAM pentru a rula aplicația OceanKTV. Dacă Audio Box este conectat la unitatea NAS ce dispune de conectori pentru microfon, numai două microfoane sunt suportate pentru intrarea audio.

Tableta devine telecomandă pentru karaoke
Sistemul OceanKTV poate fi controlat cu ușurință de pe o tabletă, fiind disponibile aplicații pentru iOS și Android™. Dispozitivul mobil conectat în aceeași rețea cu serverul NAS poate accesa melodiile pentru karaoke. Pentru a afla mai multe despre OceanKTV, vă rugăm să vizitați: https://www.qnap.com/solution/ocean-ktv/en/

Disponibilitate
QNAP Audio Box este disponibil în magazinul de accesorii QNAP.