Servicii Profesionale — July 13, 2016 at 9:07 am

SAP SuccessFactors, lider în clasamentul IDC MarketScape „Worldwide Integrated Talent Management”

by
SAP
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors, un brand al SAP SE, rămâne, pentru al şaptelea an consecutiv, lider de piaţă, potrivit IDC MarketScape – “Worldwide Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment”, cel mai recent studiu care are ca obiectiv evaluarea capabilităţilor şi strategiilor platformelor cloud de top pentru managementul resurselor umane.

IDC MarketScape a evaluat capabilităţile integrate de recrutare, dezvoltare profesională, managementul performanţelor şi compensare. Poziţiile în clasament au fost determinate de analizarea rezultatelor obţinute în urma sondajelor de opinie, interviurilor şi experienţelor utilizatorilor finali, luând în considerare o serie de factori precum facilităţile oferite utilizatorilor, caracterul complet al soluţiilor, modul de furnizare a serviciilor, eficienţa costurilor şi modul de integrare.

Printre principalele puncte forte ale soluţie SAP SucessFactors identificate în urma acestui studiu s-au evidenţiat facilităţile oferite utilizatorilor dezvoltate în urma unor cercetări şi analize complexe ale pieţei, dar şi viabilitatea soluţiei, portofoliul diversificat şi răspândirea la nivel global.

“SAP SuccessFactors continuă să inoveze în cee ce priveşte portofoliul soluţiilor dedicate managementului talentelor, pentru a se asigura că toate modulele rămân relevante şi în acord cu cele mai noi tendinţe şi tehnologii”, a declarat Lisa Rowan, vicepreşedinte pe segmentul de cercetare a Resurselor Umane, Talentului şi Strategiilor de Învăţare din cadrul IDC.

Organizaţiile încep să îşi regândească procesele interne în vederea atragerii şi păstrării talentelor, element care poate părea dificil în condiţiile în care forţa de muncă este formată din reprezentanţi ai mai multor generaţii, iar impactul digitalului devine din ce în ce mai puternic asupra companiilor, proceselor şi oamenilor. Lucrurile încep însă să se schimbe în momentul în care managerii realizează că pot obţine rezultate mai bune dacă au angajaţi loiali, dedicaţi şi conectaţi.

În acest context, SAP SuccessFactors oferă un sistem de management al angajaţilor, proceselor şi al conformităţii la nivelul resurselor umane, îmbinând aplicaţii de business aliniate la modul de lucru şi de învăţare al personalului. Suita de soluţii are, totodată, abilitatea de a furniza informaţii relevante ce pot ajuta managerii să ia deciziile care pot duce la dezvoltarea business-urilor.