Hardware — July 22, 2016 at 6:47 am

Canon oferă noi posibilităţi de instalare, odată cu lansarea proiectorului XEED 4K501ST

by

Canon XEED_4K501ST FSLCanon XEED 4K501ST este cel mai nou model din gama de proiectoare 4K, fiind varianta upgradată a modelului XEED 4K500ST.

4K501ST beneficiază de tehnologie de imagine avansată pentru a putea oferi o rezoluţie uimitoare şi o calitate a imaginii deosebită, având un design compact şi uşor, ideal pentru medii de simulare, design şi expoziţii. De asemenea, noul model dispune de un mod de funcţionare îmbunătăţit, odată cu adăugarea HDMI 2.0, care permite cea mai bună redare video 4K, prin intermediul unui singur cablu.

Modelul 4K501ST este ideal pentru contexte care beneficiază de conţinut de înaltă calitate, redat de pe un player Blu-ray 4K Ultra HD, precum conferințele medicale, amfiteatrele de cursuri sau expozițiile creative. Conectivitatea HDMI 2.0 oferă și o rată îmbunătățită, de 60 de cadre pe secundă, pentru o redare fără întreruperi a conținutului video 4K. În plus, suportul pentru HDCP 2.2 – cea mai recentă tehnologie de criptare în vederea protejării drepturilor de autor – asigură compatibilitatea proiectării conținutului 4K.

Cu o luminozitate de 5.000 de lumeni pe întregul interval de zoom, panoul high definition de 4.096 x 2.400 LCOS din XEED 4K501ST, permite, de asemenea, proiectarea conţinutului la o rezoluţie care depăşeşte standardul cinema digital 4K. Sistemul optic unic Canon AISYS (Aspectual Illumination System), este acum îmbunătățit, oferind culori profunde şi clare, precum şi o reproducere fidelă a zonelor de culoare închisă, cu o rată de contrast ridicată, pentru o experienţă vizuală mai bună.

 

De asemenea, modelul XEED 4K501ST beneficiază de garanţia Canon de 3 ani pentru lampă, care practic elimină costul aferent lămpilor de schimb pe o perioadă de trei ani.

Acest aspect scade în mod semnificativ costul de funcţionare al modelului XEED 4K501ST, devenind o alegere atractivă pentru o serie largă de instalaţii.

Proiectorul Canon XEED 4K501ST va fi disponibil spre comercializare din luna octombrie 2016.