Evenimente — July 29, 2016 at 3:17 pm

IEAS 2016 pune accentul pe tehnnologiile inovative din domeniul energetic

by

ieasO data pe an, in luna Septembrie, specialistii au ocazia sa vada la Palatul Parlamentului noutatile din industria de echipamente electrice si automatizari. De 12 ani oamenii vin la IEAS sa isi intalneasca colegii, clientii, partenerii de afaceri si sa petreaca timp de calitate intr-un cadru deosebit.

 IEAS este sigurul eveniment care aduna in acelasi loc, timp de 4 zile, principalele companii de profil din Romania, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice si agenti economici din toate ramurile industriei. Editia din acest an pune accentul pe tehnnologiile inovative din domeniul energetic, pe produsele menite sa eficientizeze activitatile industriale si pe cele ce reduc consumul de energie. Tehnologia inovativa a devenit punctul de interes major in cadrul evenimentului IEAS, anul acesta fiind tot mai multe produse si servicii de ultima generatie prezente in standurile expozantilor.

Aceasi directie este mentinuta si de Workshop-urile IEAS, ce vor  loc in prima zi a evenimentului – 20 Septembrie, in sala Nicolae Balcescu. Sesiunile de workshop sunt gandite sub forma unor prezentari interactive de scurta durata (maxim 1h).