Productie — August 10, 2016 at 3:37 pm

Cititorul de coduri de bare DS4308-XD de la Zebra

by
Scaner Zebra DS4308-XD

La fabricarea produselor electronice urmarirea fiecarei componente este cruciala pentru calitatea produsului. Pentru a mentine linia de productie permanent in miscare, aveti nevoie de un scaner care sa poata captura o mare varietate de coduri de bare printate pe diferite suprafete, cu o viteza foarte mare. Scanerul DS4308-XD de la Zebra este perfect pentru liniile de productie. Cu ajutorul sau, va asigurati de faptul ca toate componentele sunt in fiecare produs si impiedicati utilizarea componentelor contrafacute.

Dotat cu o tehnologie avansata, scanerul DS4308-XD de la Zebra are o mare performanta de scanare si usurinta in utilizare. Lucratorii pot scana orice cod de bare mai repede ca oricand. Dotat cu lentile optice de inalta rezolutie, scaneaza chiar si cele mai mici si mai dense coduri de bare. Deoarece ofera feedback haptic (prin vibratie), este ideal pentru liniile de productie zgomotoase, unde feedback-ul sonor ar fi greu de auzit.

Cititorul de coduri de bare DS4308-XD ofera o scanare de inalta performanta – 1D sau 2D, citeste omnidirectional coduri de bare pe telefoane si tablete sau imprimate pe hartie sau carduri de plastic, chiar daca codul este murdar, zgariat sau slab imprimat, coduri de bare standard precum si coduri de bare mici, frecvent intalnite pe etichete de bijuterii si componente electronice.

Ergonomic, avand un design robust, industrial, rezista la multiple cazaturi pe beton de la 1.8 m. Respecta standardul IP42 de etansare, fiind protejat impotriva apei si a prafului pentru a asigura performante ridicate in conditii dure de utilizare.

Asigura conectivitate multipla, putand fi conectat pe USB, RS232, Keyboard Wedge, RS485 (IBM 46xx). Permite inlocuirea si/sau upgrade usor a cablului de conexiune.

Cititorul de coduri de bare DS4308-XD livreaza cea mai buna performanta intr-o gama larga de conditii de operare specifice de business. Este recomandat in logistica si transporturi, distributie si retail. Tehnologia de varf, combinata cu experienta vasta si cunostintele avansate ale specialistilor RBC in acest domeniu, asigura trasabilitatea produselor si permit optimizarea proceselor operationale ale clientilor nostri.

V-am convins? Specialistii RBC va stau la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!