Financiar-Bancar — August 11, 2016 at 11:17 am

Noi modalitati de plata la J.O. de la Rio 2016

by
Inelul Visa care permite efectuarea de plati
Inelul Visa care permite efectuarea de plati

Avand la dispozitie aproximativ 4.000 de terminale de plata cu tehnologia NFC, instalate in principalele locatii de la Jocurile Olimpice, fanii si sportivii pot beneficia de noi optiuni pentru a plati, cum ar fi:

  • Inelul Visa care permite efectuarea de plati: toti cei 60 de sportivi din echipa Visa de la Jocurile Olimpice vor primi noile dispozitive wearable care au incorporata tehnologia NFC si sunt securizate prin serviciul de tokenizare, una dintre cele mai recente inovatii Visa care nu necesita conectarea la o sursa de energie electrica pentru a functiona.
  • Bratara contactless Pulseira Bradesco: creata de Visa in colaborare cu banca braziliana Bradesco, bratara este ajustabila, rezistenta la apa si la transpiratie si poate fi utilizata pentru plati in locatiile olimpice. Bratarile vor fi distribuite catre 3.000 de fani selectati, angajati si participanti.
  • Ceasul Bellamy de la Swatch: Visa a incheiat un parteneriat cu Swatch pentru a crea primul ceas contactless disponibil consumatorilor din Brazilia. Acesta poate fi utilizat pentru plati si poate fi achizitionat in magazinele din parcul olimpic.

Anul acesta, la Rio 2016 participa cea mai numeroasa si variata echipa Visa de pana acum, formata din 60 de atleti, inclusiv sportivi refugiati, care reprezinta 21 de tari si 25 de sporturi. Incepand cu anul 2000, Visa a sustinut peste 300 de sportivi olimpici in cadrul programului “Echipa Visa”, oferind acestora echipamentele, resursele si sprijinul de care au nevoie pentru a face performanta.