Pharma & Health — August 11, 2016 at 11:39 am

Soluție avansată de screening medical pe piața din România

by
Platforma medicală Arianna Screening
Platforma medicală Arianna Screening

Platforma medicală de screening, denumită Arianna Screening, vine în sprijinul furnizorilor de servicii medicale în programele de prevenție și depistare timpurie a diverselor afecțiuni medicale, oferind posibilitatea unui management eficient, integrat și optimizat al campaniilor de screening. Soluția oferă suport încă din stadiul de definire a populației țintă și de realizare a studiului epidemiologic al bolii, respectiv stabilirea rundelor de prezentare, și până la programări, examinări și investigații, inclusiv în stadiul de tratament sau intervenție chirurgicală.

Utilizările soluției nu sunt limitate la anumite tipuri de campanii, aceasta fiind compatibilă oricărui tip de campanie de prevenție.

Prin interoperabilitatea cu sistemele autorităților de sănătate, cu dosarul electronic al pacientului, dar și cu sistemele implementate la nivel de spital, soluția informatică oferă posibilitatea de a urmări rezultatele și de a recomanda pacienților rezultatele corespunzătoare, oferind în același timp rapoarte complexe privind principalii indicatori pentru programul de evaluare a activităților de screening.

Teamnet Dedalus pune la dispoziție în același timp serviciile unei echipe de specialiști, care va asigura funcționarea conform legislației și cerințelor specifice ale furnizorilor de servicii medicale din România.