Hardware — August 24, 2016 at 12:52 pm

Noul scaner care ajuta companiile sa treaca la un mediu digital

by
Scanner Xerox DocuMate 6440
Scanner Xerox DocuMate 6440

Potrivit unui raport IDC, segmentul digital se dubleaza ca marime la fiecare doi ani. Astfel, companiile trebuie sa gaseasca modalitati de a gestiona si de a folosi cat mai eficient informatiile valoroase din documentele imprimate sau digitale.

Datorita unui software integrat de optimizare a imaginilor, Xerox DocuMate ® 6440  poate scana pana la o pagina pe secunda care poate fi trimisa catre una din cele noua destinatii configurate, fara a compromite calitatea documentelor.

Echipamentul DocuMate 6440 beneficiaza de tehnologia Visioneer OneTouch ® si poate scana documente instant, catre aproape orice aplicatie, fisier sau dispozitiv, printr-o singura comanda. Datorita software-ului Acuity de optimizare a imaginilor, echipamentul imbunatateste si corecteaza automat imaginile, astfel incat fiecare document este perfect scanat si transformat intr-un fisier PDF, gata sa fie trimis prin e-mail sau o aplicatie web personalizata.

Scanerul DocuMate 6440 poate scana pana la 60 de pagini color, fata-verso, pe minut.

Datorita flexibilitatii si tehnologiei avansate de gestionare a hartiei, DocuMate 6440 reprezinta solutia ideala pentru diverse sectoare de activitate – sanatate, bancar, educatie, energie, guvernamental si de productie.