Evenimente — August 26, 2016 at 7:12 am

OPTEX participă la Security Essen

by

Optex, lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, îşi va prezenta noua gamă de senzori de detecţie în cadrul Security Essen – eveniment de securitate ce se va desfăşura în perioada 27-30 septembrie 2016 în oraşul Essen din Germania.

Evenimentul se adresează companiilor de securitate, iar în cadrul lui vor fi prezentate produse şi tehnologii dedicate supravegherii video, controlului de acces, securităţii, sistemelor de detecţie a incendiilor şi multe altele.

Ricky Miwa, Managing Director al OPTEX, pentru regiunea EMEA
Ricky Miwa, Managing Director al OPTEX, pentru regiunea EMEA

”Security Essen este unul dintre cele mai importante evenimente expoziționale din Europa, îndeosebi din regiunea germanică. În ultimii doi ani OPTEX și-a dezvoltat foarte mult activitatea în această regiune, lansând și certificând noi canale de parteneri, precum și colaborând cu parteneri de tehnologie care livrează sisteme de detecție de încredere. Urmărim să susținem aceste activități prin expunerea celor mai noi dezvoltări la eveniment și captarea utilizatorilor OPTEX”, a declarat Ricky Miwa, Managing Director al OPTEX, pentru regiunea EMEA.

Produsele Optex prezentate la eveniment vor fi face parte integrantă a unor sisteme de securitate complexe dezvoltate de terţi, oferind protecţie completă, la 360 de grade. De asemenea, compania va oferi partenerilor şi clienţilor informaţii despre soluţia Optex de numărare a oamenilor dintr-o anumită zonă predefinită.

Compusă dintr-un senzor şi un software special, soluţia are rolul de a ajuta agenţii de securitate alocaţi în magazinele retail, muzee sau outlet-uri, numărând oamenii ce intră sau ies din complex. Senzorul şi software-ul oferă utilizatorilor o soluţie Material de presă performantă şi accesibilă financiar, potrivită tuturor afacerilor ce nu deţin un sistem de analiză a traficului.

Mai mult, OPTEX va prezenta modul în care senzorii PIRS cu baterie pot fi conectaţi la un panou de alarmă wireless, precum și modul în care pot fi integraţi senzorii Optex într-un sistem CCTV. Vor fi realizate şi demo-uri ale sistemului Optex PIDS (Perimeter Intrusion Detection System) şi prezentate integrări ale senzorilor laser cu software-uri GEMOS. Datorită noilor senzori laser, agenţii de securitate pot detecta obiecte şi persoane în orice mediu, indiferent de condiţiile de iluminare.