Hardware — August 31, 2016 at 3:23 pm

Cel mai subțire notebook din lume,

by
Acer Swift 7
Acer Swift 7

Noua serie de notebook-uri ultra-subțiri și ușoare Acer Swift cuprinde patru game și anume Swift 7, Swift 5, Swift 3 și Swift 1. Noile modele vin cu sistemul de operare Windows 10 și includ caracteristici pentru fiecare buget și stil de viață.

,,Suntem încântați să anunțăm noua serie Swift, o linie completă de laptopuri ultra-subțiri, care se potrivesc oricăror nevoi. Produsul erou este Swift 7 care are o carcasă realizată integral din aluminu, mai subțire de un centimetru, dar rezistentă, potrivită unui produs care oferă productivitate pe tot parcursul zilei,” a declarat Daniel Osain, Business Development Manager Notebooks and Tablets în cadrul Acer România.

,,Noile notebook-uri din seria Swift Acer oferă clienților care caută un laptop cu sistem de operare Windows 10 o varietate de opțiuni pentru a se potrivi cu dorințele acestora,” a declarat Peter Han, vicepreședinte OEM Marketing Microsoft Corp. ,,Chiar dacă utilizatorii sunt în căutarea unui dispozitiv high-end performant, a unui dispozitiv solid, sau care să le îmbine pe amândouă, notebook-urile Swift sunt concepute pentru a pune în valoare caracteristicile Windows 10 și pentru a maximiza experiența utilizatorului.”

Swift Seria 7 – Cel mai subțire notebook din lume Swift 7 cântărește doar 1,1 kg și măsoară 9,98 mm, fiind cel mai subțire notebook din lume. Design-ul în două culori negru-auriu adaugă o notă de eleganță carcasei de aluminiu. Are display IPS 3 , Corning® Gorilla® Glass Full HD de 13,3 inch cu micro-ramă. Cu până la 9 ore 4 durată de viață a bateriei, este notebook-ul perfect pentru cei cu o viață activă.

Performanța acestor dispozitive compacte si rapide este livrată de generația a 7-a de procesoare Intel® Core™ i5, SSD de 256GB și până la 8 GB de memorie. Cea mai recentă tehnologie wireless (2×2 802.11ac cu MU – MIMO) oferă fiabilitate și conexiuni de trei ori mai rapide 5 , în timp ce porturile Dual USB 3.1 tip C ajută la transferul rapid de date, conectarea la un monitor extern și încărcarea notebook-ului. Camera web HD cu HDR (High Dynamic Range) oferă imagini clare, luminoase și detaliate.

Swift Seria 5 – Caracteristici high-end fără greutate

Măsurând doar 4,58 mm și cu o greutate de 1,36 kg, Swift 5 dispune de un display de 14 inch FHD IPS într-un cadru de 13 inch, pentru portabilitate maximă. Disponibil în variantele alb perlat cu detalii aurii, negru cu detalii argintii, combină perfect suprafețele metalice cu accentele bine definite.

Procesoarele Intel® Core™ de generația a 7-a, cuplate cu SSD-uri rapide (256 sau 512 SATA sau PCIe), până la 8 GB de memorie și cea mai recentă tehnologie wireless, oferă rezultate optime într-un dispozitiv compact. Alte caracteristici includ durata de viață a bateriei de până la 13 ore, tastatură iluminată, un port reversibil USB 3.1 tip C și opțiuni pentru un ecran tactil și cititor de amprente.

Swift 3 – Caracteristici esențiale la un preț potrivit

Notebook-urile din seria Swift 3 au 17,95 mm grosime și o greutate de 1,5 kg, design elegant și ușor datorită carcasei de aluminiu. Durata de viață a bateriei este de până la 12 ore.

Modelele Swift 3 combină un display HD sau FHD IPS anti-glare de 14 inch, cu a 6-a sau a 7-a generație de procesoare Intel® Core™, un SSD rapid de 512GB, până la 8GB de memorie și tehnologie wireless 2×2 MU – MIMO 802.11ac pentru conexiuni rapide și sigure.

Caracteristicile suplimentare includ un port USB 3.1 tip C (pentru transfer rapid de date, conectarea la un monitor extern și pentru încărcarea notebook-ului), precum și o cameră web HD cu High Dynamic Range. Tastatura iluminată, opțională, vine cu un touchpad de 72mm, oferind un spațiu amplu pentru navigare si manevrare.

Scanerul de amprente încorporat, amplasat în colțul din dreapta sus al suportului pentru palmă, funcționează împreună cu Windows Hello, pentru securitate sporită. Durează mai puțin de o secundă pentru scanarea unei amprente și accesarea desktopului. Acesta poate recunoaște, de asemenea, anumite persoane, prin corelarea acțiunilor cu persoanele autorizate, pentru a împiedica un comportament inadecvat și pentru a ajuta la eliminarea activităților frauduloase.

Swift Seria 1 – Ușor și la un preț accesibil

Cu o greutate redusă și la un preț potrivit atât pentru un studenți cât și pentru utilizatori cu buget limitat, seria Swift 1 este extrem de portabilă și include doar elementele esențiale. Având doar 17,9 mm grosime și o greutate de 1,6 kg, capacul are un finisaj similar metalului lustruit, care reduce amprentele și zgârieturile.

Durata de viață a bateriei este de 12 ore. Modelele din seria Swift 1 au un display HD de 14 inch, procesor Intel Pentium sau Celeron, 4GB de memorie și stocare eMMC de 32GB, 64GB sau 128GB.

Preț și disponibilitate

Acer Swift 7 va fi disponibil în EMEA în luna octombrie, cu prețuri începând de la 1.299 de euro, Swift 5, în noiembrie, începând de la 749 de euro. Acer Swift 3 va ajunge în EMEA în octombrie de la 499 de euro, iar Swift 1 de la 349 €.

Specificații exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe informații de produs pe diverse piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.