NEWS — September 1, 2016 at 1:07 pm

Axis vinde si promoveaza produsele video de retea Canon

by

Axis si Canon au schimbat modul in care vor functiona diviziile de vanzari si marketing ale celor doua companii in piete regionale majore la nivel mondial. Astfel, din 1 septembrie in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), iar din 1 octombrie pentru America de Nord, Axis isi asuma responsabilitatea de vanzari si marketing si pentru intregul portofoliu de produse video de retea Canon.

Ray Mauritsson, Presedinte Axis Communications
Ray Mauritsson, Presedinte Axis Communications

“Potentialul pietei de echipamente si solutii de supraveghere video de retea continua sa creasca. Ca lider al industriei, Axis are o pozitie excelenta pentru a include produsele video de retea Canon in portofoliul larg de produse si solutii adresate regiunilor EMEA si America de Nord. Aceste schimbari ne arata dorinta Canon de a sprijini dezvoltarea companiei Axis in piata pe termen lung”, a declarat Ray Mauritsson, presedinte al Axis Communications.

Din momentul cand Axis a devenit o parte a Canon Group in 2015, ambele companii au discutat diferite optiuni pentru valorificarea ofertei lor de produse si solutii video de retea. Acest nou cadru de vanzari si marketing are rolul de a maximiza beneficiile rezultate din imbinarea sinergiilor Canon-Axis.

Pe piata din Japonia compania Canon (Canon Marketing Japan) va continua sa vanda portofoliul de produse video de retea ale Canon, devenind, in plus, partener Axis pentru a vinde portofoliul de produse si solutii Axis. Acest parteneriat va functiona suplimentar la reteaua existenta de parteneri Axis in regiune. In ceea ce priveste restul regiunii Asia-Pacific, optiunile pentru gestionarea portofoliului de produse video de retea si solutii Canon sunt inca in curs de explorat.

In acest cadru, partenerii si clientii Canon vor beneficia de expertiza Axis in marketing, vanzari si presales si vor avea acces la o gama de produse si servicii mult mai mare din partea liderului pietei de supraveghere video de retea.