Evenimente — September 7, 2016 at 9:00 am

ASUS a prezentat noi linii de produse la IFA 2016

by

ASUS și ASUS Republic of Gamers (ROG) au prezentat la IFA 2016, în Berlin, cele mai noi linii de produse pentru jocuri și un stil de viață modern. Printre noutăți se numără monitoarele Designo Curve MX34VQ și Designo MX27UC, PC-ul All-in-One Vivo AiO V221, routerul DSL-AC87VG, placa grafică externă ROG XG Station 2 și monitorul de gaming ROG Swift PG258Q.

asus


Seria de gaming expusă a inclus proiectul de modding PC ROG 3Dmod, ce permite sincronizarea iluminării diferitelor componente; tastatura de gaming ROG Claymore și mouseul ROG Spatha – ambele cu un model 3D imprimat; desktopul de gaming ROG GT51 motorizat de a șasea generație de procesoare Intel Core i7 i7-6700K; desktopul de gaming ROG G20 cu lumini LED ce pot fi personalizate; ROG G701VI echipat pentru jocurile VR; puternicul desktop de gaming G11 și laptopul ROG Strix GL702VM ce oferă un echilibru perfect între performanțele în jocurile VR și fiabilitate.

Designo Curve MX34VQ
ASUS Designo Curve MX34VQ este un monitor stilat, cu diagonala de 34 inci, în format ultra-wide, fără ramă, cu rezoluția de 3440 x 1440 pixeli și curbură 1800R. Fiecare punct al monitorului cu formatul de 21:9 este echidistant față de vederea utilizatorului, oferind o experiență imersivă în jocuri. Monitorul dispune de difuzoare stereo de 8W și încorporează tehnologia ASUS SonicMaster, concepută împreună cu Harman Kardon, precum și un pad pentru reîncărcarea wireless a dispozitivelor mobile compatibile cu standardul Qi.

Designo MX27UC
ASUS Designo MX27UC este un monitor IPS 4K UHD, de 27 inci, ce acoperă spectrul sRGB în proporție de 100%, oferind un nivel uimitor al detaliilor și culori precise. Construit cu atenție la detalii, Designo MX27UC dispune de o construcție metalică, ultra-subțire, un stand inspirat de cadranul solar și finisaje deosebite pe auriu. Difuzoarele stereo de 3W cu sunet ASUS SonicMaster ce încoporează tehnologia ICEpower de la Bang and Olufsen, rafinează fiecare detaliu acustic, oferind un sunet de cristal cu voci clare. Designo MX27UC beneficiază de o conectică cuprinzătoare, incluzând portul USB Type-C (USB-C), ce suportă transfer de date și transmisie video, putând fi folosit și pentru alimentarea altor dispozitive.

ZenScreen MB16AC
Cântărind numai 800g și având o grosime de 8mm, ASUS ZenScreen MB16AC cu diagonala de 15.6 inci este cel mai ușor și mai subțire monitor Full HD din lume. Rama de 6.5mm este cu 60% mai subțire decât cea prezentă pe generația precedentă, oferind o suprafață mai mare, fără să compromită stilul.

ZenScreen MB16AC dispune de un port hibrid USB-C prin care se face transmisia video și alimentarea. Monitorul este compatibil cu orice laptop cu port USB-C sau USB Type-A. ZenScreen MB16AC vine cu o husă pliabilă, subțire de 1mm, care nu numai că oferă protecție dar poate fi transformată într-un stand orizontal sau vertical.

Vivo AiO V221
Construit pentru a oferi un design plăcut și un sunet pe măsură, ASUS Vivo AiO V221 este cel mai subțire PC all-in-one Vivo AiO, având o grosime de numai 47.5mm. Sistemul de sunet ASUS SonicMaster Premium dispune de difuzoare stereo mari, montate frontal, ce au în spate o tehnologie inteligentă de amplificare, care dublează volumul audio comparativ cu un amplificator normal atașat acelorași difuzoare.

Modulul audio, atent reglat, furnizează un sunet de cristal, cu bas profund și bogat, pentru mai mult divertisment. Pe lângă faptul că oferă performanțe remarcabile în lucrul de zi cu zi, Vivo AiO integrează conectivitate fără rival, oferind patru porturi USB 3.0 și un port HDMI. Vivo AiO V221 este conceput să se integreze în orice decor, liniile curate și elegante fiind îmbunătățite de un stand format dintr-un singur corp, ce este subțire, elegant și solid în același timp.

Produse pentru gaming
ROG 3DMod, ROG Claymore și ROG Spatha
Uimitorul PC ROG 3Dmod demonstrează facilitățile celei mai recente tehnologii de iluminare ASUS Aura RGB și a accesoriilor 3D printate, ce oferă pasionaților de jocuri noi opțiuni de personalizare. ROG 3Dmod dispune de un sistem de răcire cu apă și nouă efecte luminoase programabile, ce pot fi sincronizate cu placa de bază ROG Rampage V Edition 10, placa video ROG Strix GTX 1080 și panglica LED atașată.

Un panou frontal 3D, printant, prezintă logo-ul pentru a cea de-a zecea aniversare ROG, aceste efecte luminoase fiind vizibile din afara carcasei. Alături sunt capacele printate 3D ale ventilatoarelor, ce protejează radiatoarele sistemului de răcire cu lichid, fără să compromită fluxul de aer și performanța și un suport pentru managementul cablurilor.
Perifericele de gaming expuse dispun, de asemenea, de componente printate 3D. Tastatura mecanică de gaming ROG Claymore primește capace printate 3D pentru parțile laterale, un capac antipraf pentru tastatura numerică, taste semnate ROG și un extractor ROG pentru taste. Pentru utilizatorii care doresc suprafețe mai aderente, ROG Spatha vine cu capace laterale printate 3D. Acest panou modular are un design îngust, adecvat utilizatorilor ce țin mouse-ul cu degetele.

ROG XG Station 2
Începând cu anul 2007, odată cu lansarea modelului original ROG XG Station, ASUS a permis laptopurilor să aibă performanțe de gaming apropiate de sistemele desktop. ROG XG Station 2 este un dock ce transformă un laptop cu Thunderbolt 3 într-un sistem puternic prin creșterea performanțelor grafice de până la 10 ori. O sursă de alimentare internă 80PLUS Gold de 600W suportă cele mai noi plăci grafice NVIDIA GeForce GTX și AMD Radeon. Iluminatul Aura RGB poate fi sincronizat cu plăcile video compatibile ROG Strix, astfel încât gamerii să-și extindă stilul personal. ROG XG Station 2 este ușor de conectat și poate fi inserat fără restartarea laptopului. Acesta include patru porturi USB 3.0 și unul gigabit LAN pentru extinderea conectivității.

ROG Swift PG258Q
Monitorul de gaming ROG Swift PG258Q, cu diagonala de 24.5 inci, dispune de un panou cu rezoluția Full HD, cu o rată nativă de refresh de 240Hz. ROG Swift PG258Q are un timp de răspuns de 1ms de la gri la gri și încorporează tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru a elimina latențele și ruperea cadrelor, oferind cele mai rapide efecte vizuale. Rama foarte subțire îl face perfect pentru configurații multi-monitor.

Finisajele exterioare în schemele de culori Armor Titanium și Plasma Copper, împreună cu efectele luminoase ROG completează ambianța celor mai cunoscute jocuri. Funcțiile ASUS GamePlus oferă îmbunătățiri în jocuri, cum ar fi reticulul pentru urmărirea țintei, cronometrul și viteza cadrelor pe secundă. ROG Swift PG258Q beneficiază, de asemenea, de tehnologia ASUS GameVisual ce pune la dispoziția utilizatorilor șase moduri presetate (Peisaj, Curse, Cinema, RTS/RPG, FPS (First-Person Shooter) și sRGB) pentru a se potrivi diferitelor tipuri de jocuri.

ROG GT51
ROG GT51 este un sistem de gaming motorizat de cea de a șasea generație de procesoare Intel Core i7-6700K și de plăcile video NVIDIA GeForce GTX 1080, montate în SLI, pentru obținerea unor efect vizuale uimitoare la rezoluție 4K. Atât supratactarea procesorului (până la 4.6GHz), cât și a plăcii de bază, poate fi realizată printr-un singur click, fără repornirea sistemului. ROG GT51 dispune de un DAC ESS Sabre pentru căști de înaltă calitate, un amplificator pentru un sunet puternic și lumini LED dinamice, cu opt milioane de culori, montate în patru zone ale carcasei.

ROG G20
ROG G20 este un PC de gaming echipat cu a șasea generație de procesoare Intel Core i7 și cele mai noi plăci NVIDIA GeForce GTX 1080, pentru o grafică cu adevărat imersivă. Sistemul este completat de SSD-ul M.2 PCI Express Gen 3 x4 și de porturile USB 3.1. Utilizatorii care doresc înregistrarea, editarea și partajarea gameplay-ului pe rețelele sociale pot regăsi aplicația exclusivă ASUS Aegis II cu GameAlive. Mai mult, ROG G20 dispune de iluminare LED cu opt milioane de culori, ce poate fi sincronizată cu muzica din jocuri.

ROG G701VI
ROG G701VI este un portabil de gaming stilat, cu o eficiență energetică incredibilă, pregătit pentru realitatea virtuală. Acesta dispune de un procesor Intel Core i7, ce poate fi supratactat și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru o experiență de gaming cu adevărat imersivă. Având o grosime de numai 1.3 inci, ROG G701VI este cel mai subțire laptop de gaming din lume cu grafică GeForce GTX 1080. Acesta primul laptop din lume cu panou rapid de 120Hz, ce suportă tehnologia NVIDIA G-SYNC.

ROG Strix GL702VM
ROG Strix GL702VM oferă echilibrul perfect între performanța în jocurile VR și fiabilitate. Acesta dispune de grafica GeForce GTX 1060, de un ecran cu unghiuri largi de vizualizare și tehnologie NVIDIA G-SYNC pentru efecte grafice fluide. ROG Strix GL702VM integrează modulul termic HyperCool, ce are un design cu trei ventilatoare, pentru o răcire excepțională în timpul sesiunilor maraton de gaming. Mai mult, tastatura special concepută pentru jocuri transmite până la 30 de atingeri simultane pentru comenzi multiple foarte precise.

ASUS G11
Calculatorul de gaming ASUS G11 este motorizat de cea de a șasea generație de procesoare Intel Core și dispune de plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX 1080 și memorii SDRAM DDR4. Sistemul oferă stocare SSD M.2 PCI Express Gen 3 x4 și conectori USB 3.1. Aplicația ASUS Aegis II cu GameAlive poate înregistra, edita și partaja acțiunea din jocuri pe siteurile de socializare. ASUS G11 beneficiază de lumini LED cu opt milioane de culori și un panou lateral cu grafică 3D.