IoT powered by ALLIED TELESIS — September 8, 2016 at 12:47 pm

Sunteti gata sa implementati dispozitive IoT ?

by
Noul acces point AP 8432 si AP 8533 de la Zebra
Noul acces point AP 8432 si AP 8533 de la Zebra

Cand este vorba de Internet of Things (IoT), reteaua dumneavoastra LAN inseamna totul. Cu o capacitate de opt ori sporita fata de WLAN-ul anterior, noul acces point AP 8432 de la Zebra ofera o rapiditate uimitoare, o largime de banda foarte confortabila si suport simultan pentru clientii MU-MIMO, fara nici un efort. Gratie porturilor incluse sunteti gata sa implementati dispozitive IoT. E de ajuns sa conectati orice dispozitiv ati putea avea nevoie – camere de supraveghere, senzori de energie etc.

Avand incorporata tehnologia Triple Sensor de la Zebra, AP 8432 ofera multiple oportunitati. Devine un sensor de securitate full-time, in combinatie cu AirDefense, astfel incat previne in mod proactiv orice intruziune. In acelasi timp, are integrat Bluetooth® Low Energy (BLE). Nu numai ca monitorizeaza reteaua 24/7 pentru orice vector de amenintare de securitate Bluetooth, dar, de asemenea poate dubla tehnologia de localizare. Trimite mesajul corect la timp ca sa poata influenta comportamentul consumatorului. Comunica direct cu consumatorul prin orice smart-phone si aplicatii de loializare, prin intermediul Apple iBeacon. Foloseste Google EddystoneTM ca sa trimita oferte si informatii catre client, oaspetii hotelurilor si participantii la conferinte care nu au aplicatia pre-instalata.

Vreti sa folositi reteaua la potential maxim? Bazati-va pe senzorul RBC dedicat din spectrul RF. La prima senzatie de interferenta, se muta automat pe un canal sigur. La acestea se adauga platforma Zebra NSightTM, care va ofera vizibilitate nelimitata asupra retelei.

AP 8432 insumeaza toate aceste beneficii si va incurajeaza sa uitati de costurile ridicate si nivelul de complexitate cand e vorba de multiple puncte de acces, cabluri, porturi Ethernet.

Descriere AP 8533

Vechea retea wireless a devenit o optiune desueta privind cererea de maine pentru o mobilitate de inalta densitate. Fiti cu un pas inainte folosind noul acces point AP 8533 de la Zebra! Cu o capacitate de opt ori sporita fata de 802.11n, AP 8533 transforma reteaua fara fir in una extrem de rapida, iar aplicatiile pot fi folosite fara probleme chiar in momente de varf. Asta se intampla pentru ca 802.11ac ofera o performanta reala Wave 2, suportand simultan multiple dispozitive MIMO.

Avand incorporata tehnologia Triple Sensor de la Zebra, AP 8432 ofera multiple oportunitati. Devine un sensor de securitate full-time in combinatie cu AirDefense, astfel incat previne in mod proactiv orice intruziune. In acelasi timp, are integrat Bluetooth® Low Energy (BLE). Nu numai ca monitorizeaza reteaua 24/7 pentru orice vector de amenintare de securitate Bluetooth, dar, de asemenea poate dubla tehnologia de localizare. Trimite mesajul corect la timp ca sa poata influenta comportamentul consumatorului. Comunica direct cu consumatorul prin orice smart-phone si aplicatii de loializare, prin intermediul Apple iBeacon. Foloseste Google EddystoneTM ca sa trimita oferte si informatii catre client, oaspetii hotelurilor si participantii la conferinte care nu au aplicatia pre-instalata.