Business — September 12, 2016 at 1:38 pm

UniSystems iși unește forțele cu Capriza

by

logo_unisystemsUniSystems, membră a grupului Quest Holdings, anunță colaborarea cu Capriza, companie care facilitează transformarea aplicațiilor enterprise existente, pentru a furniza aplicații user-friendly și agilitate operațională.

Inovația platformei Capriza constă în faptul că aceasta permite transformarea și integrarea aplicațiilor de business vechi sau existente, cum ar fi ERP, CRM, HCM, BI etc. în medii mobile. În acest scop, platforma garantează funcționalitatea completă a aplicațiilor pe parcursul unei perioade de implementare foarte scurte și cu un efort minim, problemele cu privire la orice tip de migrare, upgrade-uri ale sistemelor din back office, noi infrastructuri sau API-uri fiind excluse din proces.

Concentrându-se pe principiile pe care sunt construite aplicațiile mobile și vizând noi funcționalități pentru aplicații critice și complexe, platforma enterprise minimizează costurile CAPEX și OPEX și timpul necesar pentru implementare, îmbunătățește experiența utilizatorului și oferă o mai mare flexibilitate organizațiilor.

Acordul de reprezentare acoperă următoarele zone geografice: Grecia, Cipru, Turcia și Europa de Sud-Est.