Evenimente — September 13, 2016 at 8:10 pm

Cristian Popescu, noul Managing Director al SAP România: Transformarea digitală a afacerilor din România va genera o schimbare a ierarhiilor din diverse domenii de activitate.

by
Cristian Popescu, Managing Director SAP Romania
Cristian Popescu, Managing Director SAP Romania

SAP România anunță numirea lui Cristian Popescu în funcția de Managing Director, acesta având obiectivul de a susține în continuare strategia companiei de transformare digitală a clienților din România.

Strategia SAP România se concentrează pe susținerea clienților în valorificarea tuturor tehnologiilor digitale –  pentru a genera, în timp real, insight-urile care stau la baza unei noi experiențe a clientului cu brandul, unei forțe de muncă mai inteligentă și implicată, precum și unei colaborări mai eficiente cu furnizorii. În acest sens, viitorul, potrivit SAP România, aparține companiilor care, indiferent de aria de activitate, reușesc să se extindă dincolo de granițele tradiționale ale domeniului, integrând tehnologia în toate procesele de business.

SAP România a înregistrat, în anul 2015, o cifră de afaceri de 40 de milioane euro și un profit de 11 milioane euro. Și pentru 2016, compania vizează o creștere a afacerilor, pe baza accentuării nevoii clienților de a se adapta noilor modele de business impuse de tehnologiile digitale.