Administratie Publica — September 14, 2016 at 7:44 am

O guvernare mai rapida si mai accesibila cu programul de administrare a documentelor OnBase

by
 Solutii de DM pentru sectorul Guvernamental

Solutii de DM pentru sectorul Guvernamental

OnBase este o solutie de administrare a continutului intreprinderii potrivita pentru fiecare nivel al administratiei publice. Cu OnBase faceti fata provocarilor din ziua de astazi cum ar fi bugetele mai mici si personal redus in timp ce puneti bazele uneii tehnologii a informatiei simplificata, eficienta si mobila.

Finante si Administratie

Solutia OnBase pentru Finante si Administratie pune in miscare fluxurile guvernamentale, digitalizeaza documentele, automatizeaza procesele in timp ce economiseste timpul personalului si elimina costurile. Cu OnBase este usor sa faceti fata provocarilor din ziua de astazi din domeniul Finantelor si Administratiei Publice.

Locuinte si Servicii  

Cu OnBase procesele din organizatie sunt mai rapide si mai eficiente prin eliminarea costurile asociate cu procesarea si stocarea pe suport de hartie.

Drept si Securitate Civica

Cu OnBase documentele si fisierele electronice sunt rutate automat la oamenii potriviti dand posibilitatea instantelor sa functioneze la capacitate maxima.

Planificare si Lucrari Publice

Faceti captura in OnBase a documentelor, fotografiilor, clipurilor video, inregistrailor audio si documentelor istorice si vor fi disponibile direct din aplicatiile GIS existente.

Integrari cu Aplicatii Guvernamentale

Solutia OnBase se poate integra cu orice aplicatie guvernamentala cum ar fi: Accela, Cityworks sau ESRI.