Securitate — September 16, 2016 at 8:39 am

Axis lansează noi camere dome HD accesibile financiar

by
Camera Axis M31
Camera Axis M31

Seria compactă şi versatilă AXIS M31 oferă o calitate video excelentă, la o rezoluţie de maxim 4MP. Camerele se adaptează în mod automat la schimbările de iluminare şi pot fi folosite chiar şi în spaţii întunecate. Designul noilor camere a fost realizat astfel încât instalarea să se realizeze rapid şi simplu. Modelele sunt potrivite pentru supravegherea magazinelor retail, a hotelurilor şi restaurantelor, atât la exterior cât şi la interior.

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă lansarea seriei AXIS M31, compusă din trei camere de interior şi trei camere de exterior. Noile modele au un design compact şi, datorită integrării unui iluminator IR, se adaptează în mod automat la schimbările de iluminare.

“Cererea pentru camere dome de dimensiuni mici, accesibile financiar şi cu iluminare IR, este în creştere. Din ce în ce mai mulţi utilizatori caută soluţii de supraveghere care să permită o monitorizare eficientă, indiferent de condiţiile de iluminare. Adiţional led-ul IR integrat,??? am echipat noile camere AXIS M31 cu tehnologia Wide Dynamic Range, care ajută la captarea de imagini de calitate chiar şi atunci când avem de-a face cu variaţii foarte mari de lumină, aşa cum se întâmplă la răsărit sau la apus”, a declarat Petra Bennermark, Global Product Manager, Axis Communications.

Seria AXIS M31 are un design compact cu feţe plane, care suprimă reflexiile iluminatorului IR. Carcasa este disponibilă opţional şi în negru şi poate fi uşor revopsită pentru a se potrivi în orice spaţiu. Camerele dispun de un slot pentru carduri de memorie microSDXC.

Seria oferă o flexibilitate mare în materie de câmp de vizualizare şi rezoluţie:

– Modelul de interior AXIS M3106-L şi modelul de exterior AXIS M3106-LVE oferă un câmp vizual de 130° la o rezoluţie de 4MP;

– Modelul de interior AXIS M3105-L şi modelul de exterior AXIS M3105-LVE oferă un câmp vizual de 115° la o rezoluţie Full HD;

– Modelul de interior AXIS M3104-L şi modelul de exterior AXIS M3104-LVE oferă un câmp vizual de 80° la o rezoluţie de 720p.

Toate modelele dispun de o rată a cadrelor de maxim 30fps şi integrează tehnologia Axis Zipstream, ce reduce necesarul de lăţime de bandă şi stocare.

 

Seria este compatibilă cu majoritatea software-urilor de video management, prin intermediul programului Axis Application Development Partner, şi cu Axis Camera Station.

Aplicaţiile terţe de video analiză pot fi instalate cu ajutorul Axis Camera Application Platform şi ONVIF.