Securitate — September 21, 2016 at 6:21 pm

Axis şi Canon stabilesc noi puncte de referinţă în industria de supraveghere video

by

Camera Axis Q1659Axis stabileşte noi puncte de referinţă în materie de calitate a imaginii prin lansarea AXIS Q1659. Camera de supraveghere foloseşte un senzor de imagine de ultimă generaţie şi lentile Canon EF/EF-S, este uşor de utilizat şi oferă imagini clare şi detaliate. Modelul este ideal pentru supravegherea video a oraşelor, aeroporturilor, stadioanelor sau a altor zone extinse.

Noua cameră AXIS Q1659 este primul model ce combină tehnologiile dezvoltate de Axis şi Canon. AXIS Q1659 stabileşte noi standarde în materie de calitate, generând imagini cu un gamut de culoare extins şi cu un contrast ridicat, chiar şi în zone în care iluminarea nu este realizată optim.

AXIS Q1659 oferă o rezoluţie de 20MP, cu o rată a cadrelor de 8fps. Camera foloseşte tehnologia DSLR, astfel încât integratorii pot opta pentru şapte tipuri de lentile EF/EF-S, în funcţie de necesităţi. De asemenea, camera este echipată cu montură EF.

Seria este compatibilă cu majoritatea software-urilor de videomanagement, prin intermediul programului Axis Application Development Partner, şi cu Axis Camera Station. Aplicaţiile terţe de videoanaliză pot fi instalate cu ajutorul Axis Camera Application Platform şi ONVIF.

Modelul este compatibil Zipstream, tehnologie ce reduce necesarul de lăţime de bandă şi stocare, fără a compromite nivelul de detaliu. Camera integrează şi un conector SFP pentru conectivitatea prin fibră optică. Lansarea urmează să aibă loc în primul trimestru al anului viitor.