Evenimente — September 26, 2016 at 6:44 am

Asseco SEE, premiat de Microsoft pentru rezultate deosebite în segmentul Enterprise

by

 

ms-club-premiu16_assecosee
Asseco SEE România a fost reconfirmată de către Microsoft în topul partenerilor săi strategici, în cadrul evenimentului “Microsoft Club 2016”, organizat anual de Microsoft România pentru recunoașterea performanțelor partenerilor de top, dar și pentru prezentarea direcțiilor prioritare de business și oportunităților de dezvoltare.

Distincția „ Best Enterprise Industry Solution” a fost atribuită companiei Asseco SEE România pentru rezultatele deosebite obținute pe parcursul anului fiscal Microsoft 2016 (iulie 2015 – iunie 2016), în a poziționa, vinde și implementa soluții Microsoft adaptate nevoilor companiilor ce activează în industrii specifice.

„Suntem mândri că prin proiectele pe care le gestionăm suntem o companie care contribuie la evoluţie şi transformare pe plan local. Confirmarea an de an ca integrator stategic în topul ecosistemului de parteneri Microsoft vine ca o recunoaștere a eforturilor noastre de a dezvolta proiecte de tehnologie cu impact pozitiv asupra mediului de business românesc. Parteneriatul cu Microsoft este unul strategic pentru compania noastră, iar alături de competențele și referințele obținute în proiectele desfășurate, el reprezină o garanție în plus a profesionalismului echipei Asseco SEE”, a declarat Karina Cireap, Software Sales Manager, Asseco SEE România.

Asseco SEE deține în România statutul de Microsoft Licensing Solutions Partner (cunoscut anterior ca Large Account Reseller), cu următoarele competențe, la nivel local:

 Gold Cloud Platform
 Gold Cloud Productivity
 Gold Software Asset Management
 Gold Volume Licensing
 Gold Data Center
 Silver Data Platform
 Silver Communications
 Silver Messaging

assecosee_corporate-image

Despre Asseco SEE
Asseco SEE (România) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară și dezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia. Mai mult de 10 bănci din cele 15 cele mai mari din această parte a Europei sunt deja clienți ai Asseco SEE. Cu sediul în Polonia, Asseco SEE este deținută de Grupul Internațional Asseco cu operațiuni în Europa, Statele Unite ale Americii dar și Israel, Japonia și Canada. Companiile Grupului Asseco sunt listate la Bursa de Valori din Varșovia, Tel Aviv Stock Exchange, precum și NASDAQ Global Markets. Grupul este clasat pe locul 6 în lista furnizorilor de software de top din Europa, conform Topului Truffle “100 European Software Vendors “, elaborat în 2015. www.asseco.com/see